Grekland!!!

Några timmar kvar till planet mot Kreta lyfter och jag tänker sitta på det! Min Samsonite-resväska är fullpackad b la med massa grejer som jag shoppade idag; strandgrejer, festklänningar, söta skor, smink och accesoarer. Ska resa i en kornblå klänning och svarta ballerina och för att hålla mig sysselsatt på planet så har jag laddat upp med Vogue, ELLE och It-girl. Jag vet inte om jag kommer kunna få tag på en dator där nere men om jag kan så ska jag skriva och berätta hur nice det är att dricka piña colada, bada och sola:) Jag kommer hem om en vecka med en to-die-for solbränna och förhoppningsvis nån fin namnsdagspresent, jag har namnsdag den 31:a juli.
Hasta la vista<3



Grekland07<3

För en lyckad dag i solen...

Hejsan alla gulliga!

Idag skulle jag egentligen ha kört men det ändrade sig. Så istället så har jag solat och badat med syrran på baksidan hela dagen. Har läst It-girl, druckit vanilj-frappuccino och lyssnat på ipoden:)
Igår blev det sent igen, vi alla gick till Retro på Sveavägen och satt där hela kvällen, nice som vanligt!
Ikväll så ska jag med familj antingen gå ut och äta på restaurang eller så ska vi köpa hem skaldjur och sånt, får se vad det blir... I vilket fall så skulle jag vilja svänga förbi en butik som säljer gamla Hollywood-filmer med Audrey och Marilyn, måste köpa flera!
Imorgon blir det vell att jag och Ida tömmer alla hyllorna i affärerna i city och sen kommer jag packa alltför mycket i min rosa resväska som vanligt. Brukar behöva sätta mig på den och dra igen den, det är inte det att den är liten eller så utan jag har bara svårt för att packa lätt! Men det nödvändigaste är iaf en snygg byxdress, en trendig bikini, höga klaclar, cocktail-klänningar och en herrans massa skönhetsprodukter!
C' ya later hunnies<3


Cosmos på Medis

Hejsan alla!

Igår så han jag tyvärr inte uppdatera men idag så hinner jag:)
Igår efter jobbet gick vi kanske nio, tio pers till Snaps på medis och åt middag och drack gulliga drinkar hela kvällen. Det var sjukt mysigt och kul, vi blev bjudna på två omgångar av bartendern och vi spottade några kända ansikten...
Idag har jag bara jobbat hela dagen och det blir samma imorrn igen. Fick lön idag, då blev det ännu roligare att jobba:)
På fredag ska jag köra igen, dubbellektion, och sen ska jag chilla hemma med syrran tror jag. Vi ska upp tidigt där på lördagen och shoppa i massor och sen hem och packa till Grekland:)
Vi hörs senare för nu ska jag läsa It-girl och dricka vaniljlatte innan jag somnar bums i sängen<3


Guld och Kanel<3

Sitter precis och äter en nektarin och All-Bran-kex med kanel- och brunt socker-smak. Ska förstås äta middag snart men när allt jag har gjort idag är att träna massor och fixa mej och inte ätit nått, så är jag jättehungrig!
Ikväll så vet jag inte vad jag ska göra, jag ska ju jobba imorgon så...
Men nu måste jag måla klart mina tår i ett mörklila lack som kommer bli supersnyggt till min guldvita sommar- solklänning!
Vi hörs senare<3

mums<3

Sverige eller USA?!

Idag jobbar jag inte, shoowhooo:) Ska hitta på nått kul, vet bara inte vad än...
Igår så blev jag klar med den sista boken i den vanliga GG-serien, nr 12 som heter "Gossip Girl-It Had To Be You-Prequel", och ska därför börja med It-girl och GG-The Carlyles.
Nu har jag beställt nästan allt som jag vill ha från internet, anledningen till att jag gör det är för att inget av det som jag vill ha finns i Sverige. Det är tråkigt att det ska va så, vrf är Sverige efter med allt? Eller så kankse det är USA som är före?!
Jag längtar sjukt mycket till på söndag när jag drar till Grekland! Iiiiiiii vill åka nuuu!

Mer snart<3



(GG-säsong 2 börjar 1:a september i USA, men som om vi kan vänta liksom?)<3

Make Up Store överallt?!

Idag har jag jobbat och när jag kom hem så pratade jag i telefon och läste GG. Nu sitter jag vid datan och är lite rastlös. Imorgon dock ska jag inte jobba, så då ska jag kanske gå och få pedikyr eller spela golf eller nått.
Igår kväll var jag på tjejmiddag och det var kul att catcha up med resten av gänget från klassen. Vi åt middag, lyssnade på musik, tog massa foton och snackade. Allt vad man brukar göra på tjejmiddagar. På andra sidan gatan i ett stort hus hade massa killar fest dock...

Visste ni att Make Up Store bara växer och växer? Det har blivit så stort att de har börjat med det som ett eget märke på Kicks. Typ som dom har för Clinique, Chanel, Dior, Nars och alla andra märken, cinda' cool!

Nej nu måste jag kila igen, you know you adore me!<3



Pärlor, Champagne och Rosor

Hej alla!

Idag har jag shoppat och det som fick följa med hem var: en navy- och vitrandig skjortklänning, en gammeldags rosa solklänning, en vit t-shirt med en röd rosett med vita prickar tryckt på, en vit tank-topp, It-girl böckerna 1 och 2, vanliga steps och svarta steps med ballerina-snörning.
Ikväll så ska jag på tjejmiddag och ska därför snart fixa mej. Till att börja med ska jag sätta på mig mitt vita pärlhalsband och lacka naglarna i Chanel-nagelack "Magnolia Rose".
Skriver mer sen, <3



2009's have-to-see-flick!

Är det inte bara fööör underbart att det ska komma en film som handlar om min favoritdesigners liv? Det råkar nämligen vara så att personen i fråga inte är någon mindre är Coco Chanel! Filmen heter "Coco Avant Chanel" och Chanel spelas av Audret Tautou. Den kommer antagligen att lanseras år 2009. God, i can't wait to see it!<3


Chace och Nicole!

Idag har dagen bestått av jobb och jobb. När jag kom hem så åt jag lite grillat till middag. Jag är supertrött så det blev ingen utgång idag. Imorrn jobbar jag inte så då ska jag fixa mej och sen åka på en middag med massa kompisar senare på kvällen. Vi hörs XoXo<3

Grattis till Chace som fyller år idag (eller igår eftersom klockan är över tolv)!


Kommer hon att vara med i Gossip Girl's andra säsong?! I'm gonna be the first to find out!

Brumm...

Hejsan alla!

Har äntligen tagit mej tid att läsa ut Sofis mode helt och hållet och har ätit middag. Vi åt väldigt orientaliskt och gott.
Idag har jag kört igen för andra gången och det gick super! Jag är faktiskt rätt duktig om jag får säga det själv!:)
Imorrn ska jag jobba igen och sen får vi se vad kvällen bjuder på.
Nu ska jag hämta min färdiga vaniljlatte och rulla gamla Hollywood-filmer, you know i love you<3

Hjärtan i guld

Hej alla!

Igår hade jag ju min första körlektion, det gick jättebra! Imorrn har jag nästa lektion:)
Igår efter jag och Frida lunchat och suttit och skvallrat och druckit islatte vid några trappor så åkte vi hem till henne och dansade och lyssnade på musik, haha det var fun!
Idag har jag jobbat hela dagen och jag var jätteduktig:)
Har på mig mina nya guldörhängen som ni ser på bilden nedan, love them<3
Skriver mer imorrn för jag sitter med torkande rosa naglar, mwa!




Tisdag

Hej alla!

Har precis ätit frukost och läst GG. Ska snart börja fixa mej för körlektionen, spännande! Sen ska jag ju som sagt möta upp en kompis och äta sushi:)
C' ya<3


Mama mia!

Har precis vart och ätit middag och kollat på Mama Mia! Snacka om en film i världsklass! Den var supertrouper, se den!
Nu ska jag läsa lite Sofis mode och sen sova, för jag har jobbat hela dagen så är lite småtrött sådär.
Imorrn har jag min första körkortslektion och sen ska jag möta upp en kompis och äta sushi.
Fick min rosa miniräknare idag, den är sååå cool! Man kan tydligen byta skal på den, ladda ner spel och använda den när man räknar matte, gör alla olika naturkunskapsämnen och håller på med buissnes etc. Adore it<3
Mer imorrn, you know you don't want to wait;)<3

PS. Haha, skrek du inte precis ut att du hade pengar just nu? Snacka om att inte ha ett liv och vilja hävda sig, poor baby!
(En kommentar jag fick):

yees om En vanlig sommarlovskväll:
"håller absolut med, om du har så mycket pengar behöver man inte skryta om dem. Jag har också pengar men jag säger inte att jag ska måla mina naglar med chanel-nagelack. Ingen märker skillnad om du har chanel eller hm´s nagellack, är det därför du måste skriva vad för märke det är så att folk vet? Snacka om att vilja ha uppmärksamhet?"


Priset till A.P. istället?!

L.C.:s outfit är defenitift värd dagens pris för "gatusnygg outfit" men priset för den festfina outfiten för dagen sveper A.P. med sig med storm!


Slående outfit L.C.!

Efter en lång söndag av att lacka naglarna, läsa GG, leta upp grejer som jag strax ska beställa online, prata i telefon, fixa håret och hänga in lite kläder i min redan överfulla gaderob så ska jag snart äta middag. Vi blir fem till middagen ikväll och efter så ska vi nog köra lite Guitar Hero och spela kort, typisk söndagkväll. Imorrn ska jag, försöka iaf, åka till jobbet och sen gå på sista sessionen av körkortsteorin (som ju blev inställd förra måndagen).
Några av grejerna jag ska beställa är hårspray, chanel- och Essie- nagelack, cardigans, hårborste, ansiktsspray och toppar.
Aja, vi hörs senare<3

Snacka om att "beadored"!<3

Love Spell

Hejsan alla!

Känner mej mycket bättre nu och kan nog jobba imorgon. Igår så kände jag mej sådär men följde med mina kusiner och släkt från USA ,och lite överallt ifrån, till Arosfortet i Västerås. Det är inte riktigt min grej det där med att leka fångarna på fortet, men det var ganska kul faktiskt! Jag fick lite grejer av ena min kusin; en parfym, en bodysplash och en body- och handkräm från "Love Spell"-Victoria's Secret. Jag älskar dem!

Idag ska jag bara ta det lugnt och försöka bli helt frisk. Det kan man nog bara göra genom att läsa GG och shoppa online!
Det är precis vad jag ska göra så vi hörs senare, XoXo -Elin!

Secret Garden collection från VS, Love Spell!

Sjuk på sommarlovet...

Vaknade tusen gånger i natt så jag har inte sovit sådär jättemycket. Anledningen är att jag är jätteförkyld... Jag skulle ju egentligen haft min första körlektion idag men det blir inget av med det!
Nu, tre skivor i SATC-boxen senare, ska jag göra soppa och läsa GG. Det finns inget att göra än att försöka fördriva tiden när man är sjuk.
Jag är glad att jag blev sjuk nu iochförsig eftersom jag hade inte velat bli sjuk om några veckor då jag ska på semester till Grekland. Hoppas att jag är frisk tills dess! Jag ska åka och shoppa lite solklänningar och annat som man behöver för semsestern dagen innan vi åker.
Vi hörs sen, <3


Fem sätt att ta sig igenom en arbetsdag!

Hej alla!

Ingen har vell missat att undgå busstrejken som börjar inatt igen, pinsamt...

Idag har jag iaf jobbat och det gick väldigt bra för mej idag igen:) När jag kom hem så åt vi skaldjur till middag och nu ska jag vell kolla på Sex And The City och kanske spela Guitar Hero, jag mår verkligen inte bra för jag vaknade nämligen imorse med en rejäl förkyldning och det är inte kul. Nu går jag därför på ipren, honungshalstabletter och mint- och chaite... Men jag jobbar ju ändå såklart men orkar bara inte gå ut! Såklart så ska jag även läsa GG ikväll, would never miss it for the world!
Imorrn blir det intressant, jag ska nämligen ha min första riktiga körlektion för jag har bara vart på teorilektioner innan, får se hur det går, stay tuned!<3

Går du i skolan och/eller har ett jobb som kräver att du måste sitta vid ett skrivbord med papper och penna? Då har jag bästa lösningen för dig som vill ha det mer färgglatt och roligt när du sitter vid bordet!


1) Rosa grejer:
-rosa postit-lappar som är formade som en kyssmun
-en rosa överstrykningspenna (min luktar jordgubb)
-en rosa antekningsbok
-en rosa stiftpenna
-en rosa miniräknare fån Texas Instruments

2)Roliga arbetskollegor

3)God lunch, det är ju viktigt att få den energi man behöver!

4)Ta fram modetidningen och köp dej en pepparmintsglass på rasten och koppla av. Jag måste iaf ta det lugnt när jag har rast för att ens orka jobba eller gå i skolan en hel dag!

5)Sist men inte minst, se till att du belönar dej själv för allt hårt arbete. Jag brukar belöna mig själv med antingen en heldag på salongen eller en dag full med shopping!

Dagens Outfit!

Ska strax åka till jobbet men först tänkte jag slänga in några snabba rader här.
Har precis druckit min vaniljlatte och ska strax fixa mej, tänkte ha på mig en Audrey-inspirerad outfit; svart klänning med svarta ballerina, en svart och vit klassisk 40-tals väska, stylat vågit hår, guldringar i öronen och ett par stora svarta solglasögon:)
På tal om solglasögon så kom ju solen fram idag, yes! Det känns ju mer som sommar nu och hoppas att det håller i sig bara!
Aja nu ska jag iaf åka till jobbet och köpa de där nya orange Stimorol Senses på vägen.

More soon, ta ta!

Love these<3

Jag pryder väggarna med gamla Hollywood-filmstjärnor!

Hej alla!

Idag har jobbat och det gick jättebra! När jag kom hem så åt jag grillat och kollade sen klart på första skivan i SATC-boxen.
Sedan så beställde jag en grafritande miniräknare från internet, man måste ha sådana när man börjar i tvåan och läser mattekursen B. Jag beställde såklart en rosa:) Varför inte ha en fin och chic miniräknare om man nu tvunget måste ha en?
Jag kommer inte ihåg om jag har berättat det här men när min mamma och pappa kom hem från Rom för nån vecka sedan så fick jag inte bara märkessminket utan även fina tavlor på mina favoriter! Jag fick då en svartvit på Marilyn Monroe, en på Audrey Hepburn, en från den bästa "momenten" av filmen "Breakfast at Tiffany's" -när Holly (som då spelas av Audrey) äter ett winerbröd utanför Tiffany's- och sen en från filmen "La dolce vita" -när huvudpersonerna kysser varandra vid fontänen "Fontana Di Trevi" som finns där i Rom där mamma och pappa var- starring Anita Ekberg!<3<3

Dagens Tack går till my secret admirer, blink blink!

Catch ya later!

Här är en scen ur Breakfast at Tiffany's när Holly sjunger "Moon River", lalala!


The Shoe Box!

Hej alla!

Kvällen är inte slut, men jag har vart iväg och ätit middag och köpt både den nya guitarhero och Sex And The City-boxen, "The Shoe Box" alltså!
Jag har testat spelet och ska nu börja med första cd:n i den ursöta boxen, första skivan är lila med Carrie på och boxen är rosa och svart med prickar, värsta 50-tal, so fetch!
Mg i love it, hörs sen<3




Överaskning!

Jag har en fantastisk nyhet till er! (Jag fick veta den först, som vanligt:), det är därför ni älskar mej!)
Gossip Girl-boken nr elva (som jag precis läst ut på engelska) har lanserats på svenska och heter "Älskar, älskar inte"!



Paraply-trend?!

Är ni ute i regnet? Stackars er...
Jag har faktist också sprungit runt city i regnet men jag var tvungen. Först var jag på ett personalmöte på jobbet och sen lunchade jag med Ida.
Nu är jag hemma och dricker varm chocklad och har precis läst ut GG-boken nummer 11, omg den var så bra! För er som har missat det så var det sista boken i "Gossip Girl"-serien, men sen så finns det en bok nr 12 som handlar om hur allt börjar.
Nu ska läsa klart nr 12 och sen sätta tänderna i "Gossip Girl-The Carlyles".
Ikväll ska jag enentuellt ut och äta middag och gå på bio, ses<3

My addiction!

Muffins

Hejsan allihopa!

Imorse satt jag och Carl och Ida och åt frukost och planerade vad vi skulle hitta på idag. Vi kom fram till att vi skulle fika på Muffin Bakery på Drottninggatan och möta upp en kompis. Vi kom nyss hem och nu ska vi snart äta middag.
Imorrn ska jag jobba igen så det blir ingen sen utekväll för mej idag inte, men vi ska ha det mysigt här hemma istället...
Ha en kul lördagkväll, hörs kanske senare<3

Nån som har missat att Mama Mia hade premiär här i Stockholm igår (jag gick förbi när alla stod utanför)?:

Maryl Streep med våra ABBA-tjejer!

Gossip Girl-feber!

Hej alla!

Idag har jag jobbat hela dagen och samma sak igår. Efter jobbet så mötte jag upp Carl och vi åkte hem tillsammans och grillade:)
Tur att bussarna har börjat gå igen, jag menar tror dom typ att vi ska gå eller (euw) cykla?! No thanks!
Jag blir såååå glad över era kommentarer och jag är glad att mina tips om GG är uppskattade:) Är väldigt excited för att de håller på och spela in nästa säsong, iiiiiii:D Den kommer ju senare i år och de har absolutley adorable clothes på sig! Ni får några smakprov här nedanför.
Nu ska jag gå ner och dricka min skinny vanilla latte, vi ses<3












Jag älskar när ni frågar mej om saker jag gör bäst!

Återigen frågor om Gossip Girl! (Jag är glad att höra att ni läser på flitigt!)
Om ni har läst upp till nionde boken i serien så har ni ju en bok kvar på svenska -nummer tio alltså- och sedan nummer elva -vilken är den sista boken i GG-serien- och nummer tolv -vilken handlar om hur allt börjar-. De inte finns på svenska än, men de går att köpa via internet (genom t ex cdon.com eller adlibris.se).
Sedan har ni ju då "Gossip Girl, The Carlyles". Det finns två böcker (endast på engelska än så länge) i den serien men det kommer nog fler!
"It Girl" däremot finns på svenska i bokhandlar i princip överallt, inte hela serien tror jag (det finns fem böcker) men resten kommer snart ska ni se!
Sedan har ni ju även de böcker som är skrivna just för serien som går på tv, där har det än så länge kommit ut två böcker (på engelska).

Jag kom precis hem från middagen och bion, det blev en utsökt ceasarsallad och Brudens bäste man. Imorrn blir det promenad på morgonen följt av yoga och shopping + lunch. C'ya<3

Fint väder!<3

Hejsan alla!

Idag är vädret mycket mer lovande, men nått som inte är lika lovande är buss-strejken! Jag kan inte ta mig till jobbet?!
Får stanna hemma och bada och sola istället, det är inte fel plus att jag då får inviga min nya solhatt:)
Jag fick en kommentar tidigare och jag vill bara säga att jag älskar mode och shopping och framförallt märkesgrejer. Så det är därför jag berättar ifrån vilket märke mina saker kommer, inte för att skryta eller verka snobbig på nått sätt! Hoppas ni inte misstolkar det!

Nu ska jag ta min rosa ipod och lyssna på "Ella Elle L'a" och ta på mig min nya bikini och hoppa i poolen, c'ya<3

Mitt favoritmärke när det kommer till hattar: Philip Treacy!

RSS 2.0