Dioooor<3

Är hemma efter ännu en dag i skolan och ska strax kasta mej in i en uppsats jag ska skriva. Jag såg Gossip Girl imorse, det femte avsnittet av säsong 2 "The Serena Also Rises", det var hur bra som helst, somvanligt!
Om det är någon mer än jag som älskar tidningen "Sofis mode" så läste ni nog kanske i det senaste numret, gårdagens alltså, de superb kändis-hälsotipsen. Det där med grapefrukt måste jag testa!
Nej nu måste jag plugga!

Mwa<3


PS. Ni missar väll inte premiärerna av UB och DH på kanal 5 ikväll?:) .Ds


Jag fullkomligt adore Diors vår- och sommarkollektion inför 2009!

Efterlängtade presenter!

Hejsan alla!

Kom precis hem från skolan och sitter och dricker en vaniljlatte här vid macen. Är så lättad över att jag inte behöver göra några läxor idag, att det gick super på Psykologi-provet och att Top Model kommer på tv ikväll:) Ska även fixa naglarna, föna håret, fixa ansiktsbehandling och läsa Sofis mode innan jag somnar tänkte jag.
Inatt kom mina föräldrar hem från en veckas semester, som presenter till mig så hade de med sig hem min så efterlängtade Coco Mademoiselle Chanel-parfym och Diors nya "Diorshow Iconic mascara":) Jag är lycklig över dem hihi!

Nu måste jag kändis-uppdatera mig lite så ciaoooo bellas och bellos (eller vad det nu heter)!
:)<3


Speciella skor?!

Hejsan alla!

Måste bara börja med att säga att ZANESSA är i STOCKOHLM!!! OMG!!! Vet inte varför men de är HÄR!!! Cooolt:)


Anyway, igår var det jätteroligt att lyssna på Eddie Funkhouser och Cecilia Lidén. De visade olika make-uper inför E. Funkhousers höstkollektion och sen avslutade de med en jättecool fashionshow. Man fick mingla med modellerna från showen efteråt och det visade sig att en av modellerna var en av mina arbetskollegor:)
Efteråt vart det middag på en Tahi-restaurang på Söder.
Idag har jag pluggat för morgondagens Psykologi-prov och ska strax måla på ett höstrosa lack på naglarna.
C' ya guys later!<3

Jag beundrar Victoria för att hon ens kan stå upp rakt och inte minst gå omkring i dessa klacklösa skor!


Fashion, fashion, bip bip!

Go' morron Sverige!

Sitter och dricker en kopp kaffe och tänker på vad jag ska ha på mig idag... Måste bestämma mej snart känns det som så jag kollar runt lite på olika kändisoutfiter, hittade två speciellt fashionabla! Se nedan:)



Ska dra mej ifrån dataskärmen nu och ställa koppen i disken och gå och leta igenom gaderoben!
Vi hörs<3

Smink och mode, finns det något bättre?!

Hejsan!

Det är fredag men jag ska snart gå och lägga mej. Dels för att jag fortfarande känner mej lite sjuk men också dels för att imorrn så ska jag och syrran upp och åka iväg på en grej. Det är en tillställning dit b la Eddie Funkhouser (en känd smink- och skönhetsskapare från New York) och Cecilia Lidén kommer och pratar och visar upp sina produkter, det kommer väll vara en modeshow och så också. Jag längtar sååå mycket! Jag visste ärligt talat inte vem E. Funkhouser var förren för några månader sedan, han är ganska ny inom branshen skulle jag tro men är väldigt känd typ som kjedjorna Dior och liknande. Det ska iallafall bli roligt och efteråt ska vi äta på en restaurang i city och sen dra oss mot Söder.

Jag har ännu mer ont i halsen nu, haha, eftersom vi precis har kollat på "Bridget Jones Dagbok" och skrattade sååå mycket! Den är ju bara för rolig! Man kan se den miljoner gånger utan att tröttna, eller vad säger ni?:)

Aja, nu måste jag ner till syrran och tv:n igen, puss och trevlig kväll<3



Här är ett litet smakprov på E. Funkhouser!

Mer spin off!

Nu har jag precis målat naglarna i ett korallfärgat lack från OPI och ska strax göra en liten ansiktsbehandling.
Jag såg idag ett par avsnitt av nya säsongen av The Hills, grymt bra:) Kom då och tänka på vad jag läste häromdagen; nämligen att Whitney Port, från The Hills dårå, ska få sin egna spin off serie där hon kommer att befinna sig i New York och jobba för Diane Von Furtsenberg. Hur coolt är inte det att få jobba för henne?:)



DVF-love her kind of fashion!

Hejsan alla!

(Notera klockan i vänstra hörnet:))
Jag har inte skrivit på ett tag iochmed att jag har varit sjuk:/ Jag hoppas att jag är frisk nu och kommer förhoppningsvis att gå till skolan imorrn:)
Vad har ni haft för er då, förutom att besöka min tomma blogg (sorry)?:)
Idag ska jag iallafall plugga inför geografi-provet som väntar imorrn och sen fixa mej lite.

Juste, GG är ju bara bäst nu, inga spoilers här om ni inte har sett säsong 2, lovar! Följer även Privileged och The Hills som också är sjukt bra, men inget slår Gossip Girl!
Har ju läst fyra böcker av Gossip Girls spin-off serie "It-girl" och har nu beställt den femte och sista! Gud de e sååå bra!
Efter det så är det "Gossip Girl-The Carlyles" som gäller (en bok än så länge har lanserats) och sen så är jag ikapp med författaren:)

Nu ska jag fixa mej, ciao!<3

Diane Von Furstenbergs klädkollektion från tidigare i år, så snyggt, älskar 40-tals-mode!<3


My bad!

Sorry alla! Jag vet att jag inte har uppdaterat på några dagar nu, ska verkligen försöka komma igen snart. Jag har så mycket att göra!
Vi hörs inom kort!

XX -Elin

Drömmar i form av kläder!

Kim Kardashian är verkligen vad man kallar streetsnygg när hon äter lunch med sina två systrar på BLVD!

Medan kompisen Paris Hilton är festfixad och bär en otroligt söt klänning på invigningen av LAVO!

Trendig i höst?!

Hejsan!

Idag har jag vart i skolan, även om jag mådde sådär. Det känns bra efteråt eftersom jag känner att jag behövde gå och att jag inte missade nått:)
Nu har jag precis ätit middag och bläddrar i veckans ex av Sofis mode. Det finns så mycket härligt att köpa nu till hösten! Jag för min del har ju redan inhandlat höstens trench men letar efter ett par snygga höstklackar i form av stövlar... Jag måste också handla en höstsjal, hjälp jag ligger efter? Ska försöka handla en ny stickad kofta och lite andra höstprylar i helgen, om jag har tid vill säga.
Det är tråkigt att det bara är måndag, men imorrn är det ändå ingen vanlig skoldag. Vi ska ha en friluftsdag, jippie... Not... Men iallafall, vi ska väll vara ute och frysa sönder hela dagen, det är ju verkligen höst nu!
Idag på musiken så körde vi våran CCR-låt, fast vi bytte till "Down on the corner" från "Who'll stop the rain". Det börjar låta riktigt bra nu:)
Vi hörs sen, puss&kram!


One more "Cinderella Story" is up! Den här gången med Selena Gomez!
På tal om uppföljare, visste ni att det kanske kommer en ny SATC-film? Nej det gjorde ni inte;)

Lovely Outfits!

Hejsan alla!

I helgen så har jag vart på en fest och sen igår var jag hemma och kollade på en Elvis-film för jag mådde asdåligt, skulle egentligen gått på en till fest men det blev ju inte så. Jag mår faktist inte så där jättemycket bättre idag och får därför se om jag tar mej till skolan imorrn eller inte.
Idag måste jag hur som helst fixa naglarna och plugga, det är def priona för dagen.
Jag har iaf fått mina böcker nu och har redan börjat på boken om 50-tals mode:)
Här nere kommer lite bilder på snygga outfits! C' ya<3<3

Bild från favorit-designern Betsey Johnson's 09-vårvisning i New York!



Snygg outfit från insplningen av UB!



LiLo i snyggt Hervé Legèr-fodral också från inspelningen av UB!


Onsdag!!!

Hej alla!

Jag mår lite dåligt och är jättetrött! Det var därför jag gick hem innan sista lektionen idag... När jag kom hem så vilade jag men känner mej fortfarande inte helt bra. Jag tänkte iallafall fixa nagalarna och lite sånt ändå och se om nått hjälper! Jag känner att jag måste gå till skolan imorrn pga alla läxor och allt jag missar liksom.
Men men, nog tjatat om det! Jag lyssnar iallafall på lite CCR-låtar nu, vi ska nämligen köra en utav deras låtar på musiken; "Who'll stop the rain". Vi kör ju som redan sagt "Ring of Fire" och ska nu alltså börja med en till låt. Vi hade repning imorse och det går verkligen framåt! Jag har sån tur eftersom vi har 50-60-tals tema nu och ska bara sjunga massa gamla favoriter, precis min musiksmak:) Så vi bestämde oss idag för att ha på oss 50-tals inspirerade kläder när vi uppträder, det ska bli så kul!
Juste, de som undrade om premiären som jag skrev om igår så är det ett program som heter "Privileged" och det premiärade ju i USA igår då, så ska kolla på det nu ikväll tänkte jag!

XOXO -E


Coola CCR!

Privileged

Idag har skoldagen varit lång och utmattande... När jag äntligen kom hem så kollade jag klart på GG-avsnittet nr 2 och nu har jag precis ätit middag. Tänkte eventuellt plugga lite nu och sen fixa naglarna. Det blir nog en tidig kväll ikväll då jag börjar halv nio imorrn, fast med en rolig första lektion; musik:)
Mina rosa tall Uggs kom idag btw, I'm so happy:)
Men men, vi hörs senare<33


Premiers tonight, can't wait!<3

MTV Music Awards

Hej alla!

Kom hem för ett tag sedan från mötet med MUF. Det gick bra och det gjorde även musiklektionen som var den sista för dagen. Vi har äntligen kommit igång att börja repa:)
Nu har jag precis kollat igenom lite bilder från MTV Music Awards, så här är några heta kändisar från eventen i LA:
(Är så trött och ska läsa Sofis mode nu så nu får ni klara er utan mej tills imorrn, tjing bitches<3)


Chloé

Klockan närmar sig läggdags såhär på söndagskvällen och jag har läst lite i min fjärde It-girl bok nyss. Imorrn ska jag nog inte hem från skolan mellan det att jag slutar och mötena utan jag möter nog upp S på en fika innan.
Nu ska jag välja ut morgondagens outfit och sen gå och lägga mej, puss<3

News:
Om man har en iphone så är det bara att typa in www.chloe.com i mobilen så kommer man direkt till deras sida där man kan kolla på de senaste kollektionerna och fashion shows och se vart det finns Chloé-butiker! Det är rätt ballt, har redan provat ofc!:)


XOXO -E


Med inget annat att göra så har jag här fixat till en Dagens!

Dagens humör: Sluten i min egna värld och vill-inte-att-det-ska-vara-måndag-imorgon-känsla
Dagens mående: Trött och det känns som att det saknas något (?)
Dagens borde: Har redan gjort några av dem men borde faktiskt också fixa mitt rum lite innan mamma och pappa kommer hem från golftävlingen och dampar
Dagens frisyr: Nytvättat, utsläppt och smyckat med ett smalt diadem med stora diamanter på ens sidan
Dagens klädsel: Svart klänning med åtsatt midja och v-ringning
Dagens planer: Fixa rummet lite och förbereda allt inför kommande skolvecka med elevrådsmöte, MUF-möten, cheerleading, plugg, körkortslektioner och gud vet allt!
Dagens materiella vill ha: Ni kommer aldrig sluta höra mej tjata om min Chanel-parfym tills jag får den! Sen så vill jag väldigt gärna också ha en silvrig klocka med strass (mamma läser du detta nu?:))
Dagens längtan: Att det ska bli höstlov nån endaste gång!
Dagens fundering: Framtiden!
Dagens beroende: Musik!
Dagens tidning: (bok) It-girl!
Dagens låt: Cotton Fields med CCR

Funderar nu på att gå ner och baka en paj som mamma sa att jag skulle göra... Sen ska jag lägga mej i tid ikväll, fast den har man ju hört förut, eller?
<3<3

Fashion Rocks!

Go' morron alla!

Idag så är det söndag och jag ska mest bara ta det lugnt. Ska försöka träna lite och plugga också. Imorrn blir det en lång dag i skolan som sedan följs av MUF-möten, både styrelse- och medlemsmöte, så då blir det ju ingen innebandy för mig!
Har snart läst ut tredje It-girl boken:) När den är klar så ska jag hoppa direkt till fyran såklart och sedan antar jag att jag får beställa femans, det går undan! Den här veckan väntar jag på tre böcker och ett par Ugg-boots som jag har beställt, hoppas de kommer snart! Två av böckerna är mode-böcker om 50- och 60-talet och den tredje är en bok om Marilyn Monroe.
Nu ska jag göra manikyr, bye bye<3


Miley Cyrus på Fashion Rocks i New York!

Min säng<3<3<3

Ska precis slänga mej i sängen och läsa It-girl innan jag somnar:) Kvällen bestod av att jag träffade S och några andra på vägen på vår lilla utflykt:) När vi kom hem så kollade vi på några avsnitt ur SATC-boxen och nu ska jag snart sova. Jag callar in early tonight för jag tänkte upp och träna imorrn på morgonen och sen plugga lite och fixa naglarna. Det är planerna än så länge iaf:)
Go' natt alla underbara!<3

Ps. "Sa" jag är säker på att pälsboleron inte finns kvar, köpte den för ett tag sedan:/ Ds.


Nu syns det att hon är sååå Gravid!

Dåligt väder!

Hejsan allihopa!

Den dåliga uppdateringen beror på för mycket att göra och för lite tid!
Nu kom jag precis hem från en ansiktsbehandling, färgning av ögonfransar och en fika på söder. Vädret är inte roligt kan jag ju säga! Just därför ska jag träffa S ikväll och ha en Sex and The City-kväll hemma hos mej.
I torsdags iallafall så åt vi först en italiensk middag på La Dolce Vita på Kungsholmen, sen spelade mamma in sin låt och sen avslutade vi med att gå till Terassen för en cosmo. Vi var familjen och massor av mammas arbetskollegor.
Nu ska jag spela gitarr och sjunga lite så ciao!<3

Christina Aguilera inspirerar!

Här lanserar C.A sin parfym "Inspire" i en cool outfit!


Det här var min inspirationskälla när jag färgade håret, den har legat på mitt skrivbord i macen ett tag nu så jag tänkte dela med mig!:)


Stormy weather

Hejsan!

Idag så har jag varit i skolan från halv nio till fyra... Inte så roligt kanske! Men det som däremot var roligt var att mina It-girl böcker som jag hade beställt hade kommit, så jag slängde mej in i dem direkt:)
Jag är oförklarligt trött och ska gå och lägga mig så snart jag har druckit en kopp latte och fixat mej lite.
Imorgon ska jag med familj och massa andra äta på restaurangen "La Dolce Vita" och efter ska mamma spela in en låt på en cd.
Vi hörs mer later<3

Min vaniljlatte:)



Dagens outfit!



Mina It-girl böcker<3


Just Say It

Sofie gick just efter att vi suttit och snackat i några timmar efter skolan. Det var en jobbig skoldag men nu är jag äntligen ledig, iallfall tills imorgonbitti:)
Middagen står i ugnen och snart börjar Ugly Betty. Juste, var inte Gossip Girl bara sååå bra? God I love it! På tal om det så borde mina It-girl böcker som jag har beställt från usa komma den här veckan. Jag har beställt 3:an och 4:an (på engelska dåra, de finns ju inte på svenska än) och sen när jag har läst ut dem så ska jag fixa 5:an också. Jag längtar:/ De är minst lika bra som Gossip Girl!
Aja nu ska jag läsa ett modemagasin så kiss kiss!


Hur länge ska de förneka att de är ett par?

Rött är snyggt, speciellt nu till hösten!

Är precis hemma från träningen och den var ganska jobbig:)
Ska läsa Sofis mode och kolla Gossip Girl efter att jag har duschat och fixat mej.
Catch ya later<3

Snyggt med röd väska, själv har jag en quiltad stor röd väska från ALDO New York:)


Höööööst...

Hej alla!

Idag är det måndag och jag är ledig. Vad ska jag göra? Jo jag ska plugga lite, läsa Sofis mode, spela innebandy och kolla på Gossip girl:)
Sitter precis och äter frukost och lyssnar på musik i en lång grå cardigan, en vit t-shirt och ett par mysiga tofflor. Det är ju inte precis varmt nu menar jag, kolla ut bara! Det är första september och det är nu det ruggiga vädret börjar (officielt dårå, det började ju redan i augusti då det skulle ha varit sommar!). Fast en positiv sak är ju att vi får ha på oss våra mjukisdräkter och Ugg-boots utan att svettas och tända doftljusen och ha det mysigt:) Det älskar jag, det och höstmodet som jag redan har berättat om i ett tidigare inlägg:)
Uppdaterar under dagens lopp! <3

På tal om dagen så får ni här en Dagens:


Dagens humör: Vet inte... Lite glad?
Dagens mående: Trött och pigg, kan inte bestämma mig!
Dagens borde: Uppdatera kalendern och fixa iordning skolväskan, det är så jobbigt och stressa med det på morgonen!
Dagens frisyr: Utsläppt och väl genomborstat
Dagens klädsel: Stora guld- och pärlsmycken, mörkt rosa nagelack, uggs, grå cardigan, vit t-shirt och mörkt blåa jeans
Dagens planer: Spela innebandy med tjejerna, kolla på Gossip Girl, läsa Sofis mode och bara chilla
Dagens materiella vill ha: Fortfarande min älskade Chanel parfym!
Dagens längtan: Julafton!
Dagens fundering: Kommer allt att ställa sig till rätta?
Dagens beroende: Varm vaniljlatte och Gossip Girl!!!
Dagens tidning: Sofis mode
Dagens låt: Disturbia med Rihanna

RSS 2.0