Överblickar

Hej sweeties:)

S gick för ett tag sedan efter att vi ätit middag ute och nu har jag precis kollat klart på tv-maratonet på kanal 5; UB, DH och Christine:)
På dagen idag så shoppade jag ju som sagt lite med två kompisar och fick undisar och ett sött rosa läppglans med mig hem.
På lördag ska jag på en Halloween-fest och har bestämt mig för vad jag ska vara, okej det gjorde jag för länge sedan men ändå:) Ni får se foton (förhoppningsvis) på lördag!
Fredag närmar sig och det blir en rolig dag fullspäckad med Centralbadet, shopping, nya Bond på bio och middag på någon restaurang med familjen.
Imorgon ska jag träna och ska till tandläkaren också haha. Får se vad jag hittar på på kvällen.

C' ya later, nightie!<3

Shopping

Hej allihopa:)

Ska strax iväg och möta upp några kompisar och shoppa lite grejer. Igår handlade jag också, men bara ett diadem och ett halsband. Idag ska jag nog bara köpa lite underkläder tror jag. Sedan ska jag träna och sen träffa en kompis.
Kollade nyss på nya GG, totally the best!:)
Aja, catch ya later<3


Natti natti!

Ska krypa ner i sängen strax då F gick hem för en stund sedan och jag precis har lackat naglarna Essie-rosa. Imorgon blir det en morgonpromenad med en kompis och sedan måste jag plugga ma... Jag tror det kan bli en liten shoppingrunda också, får se. Go' natt Sverige<3

Ps. Körlektionen gick super idag, det var ett dubbelpass och jag körde ute i trafiken hela tiden, ganska coolt!:) Ds.



Snygg klänning Paris!


Såhär stöder jag Bröstcancerfonden, rosa "Försvarets Hudsalva"!

Twiggy-blomman

Hejsan alla!

Igår var en rolig dag:) Jag och min syster var ju som sagt sminkmodeller för SM i hudvård på Kistamässan. Temat var "Twiggy-blomman", alltså sextiotals-ikonen Twiggy när hon vart sminkad med en blomma i ansiktet på omslaget av Vogue. Det var superhäftigt! Alla tog kort och domarna gick runt och kollade hur make-up artisterna skötte sig. Hon som sminkade min syster vann hela tävlingen och får åka till Canada och tävla, coolt?:) Som tack fick vi b la varsin stor underbar sminkpalett från märket Babor, love it<3 Vi såg också några kändisar så som Blondinbella, Linda Rosing, systrarna Graf och lite fler B-kändisar haha.
Idag ska jag köra och nu ska jag öva lite på sångerna till musiken, bye bye<3

Bilder från igår:



Så här såg Twiggy ut:


Orange and Coffee

Hejsan allihopa!

Höstlovet har officiellt börjat och det är såååå skönt! Igår så passade jag och syrran på att fira detta med en runda på stan efter skolan och bio på kvällen. Vi såg såklart HSM 3 och det var fullsatt på Sergel igår kan jag bara säga! Den var sjukt bra men det visste man ju:) Love it<3
När vi senare kom hem så var vi trötta men kollade iallafall på en till film, The Devil Wears Prada:)
Idag ska jag och min syster vara sminkmodeller på Kistamässan så ska strax fixa mej lite och åka iväg, ciao<3

Här är jag och min syster på Orange and Coffee i SOUK!


Prison Break, yeees please:)

Hejsan alla!

Idag så hade vi musikcafé i skolan och jag och mitt band körde tre låtar, det var roligt:) Efter skolan åkte jag på en lång och tråkig teorilektion på trafikskolan och när jag kom hem så läste jag Sofis mode:)
Igår shoppade jag, mamma och syrran lite och åt sedan middag ute och gick på bio, Tropic Thunder, rolig film!
Nu ska jag strax hämta en gigantiskt stor vit kopp med svarta stora prickar på från Herrods London full med kaffe och en apelsin och kolla på premiären av Prison Break. Ciao babes!


Fredag igen:)

Hejsan alla fredagsälskare!

Äntligen helg! Ikväll skulle jag ha träffat en kompis som jag inte sett på ett tag men jag känner mig alldeles för trött och har ont i huvudet så det blev inget av med det. Istället ska jag vara hemma och kanske kollar på lite SATC och ska snart äta en god middag med familjen.
Sitter och lyssnar på 50- 60-talsradio och låten "Peppermint twist" är på, den e jättehärlig!
Imorrn ska jag nog träna på förmiddagen och sen blir det middag på en restaurang med kompisar på kvällen.
Ha det bra så länge<3

XOXO -E


L.C med hennes nya pojkvän!

H.M.-The Movie

Kom precis hem från ett pass på F&S och ska strax fixa mej och äta revbensspjäll och blomkol i ugnen till middag:)
Jag började sent idag, men när vi hade matte som sista lektion så kändes det som om vi hade vart i skolan i tio år! Men en sak som är helt sjuuuk är att det redan är fredag imorrn! Herregud det känns som om det var helg alldeles nyss! Men men, jag klagar inte;) Imorrn på kvällen tror jag att jag ska träffa en kompis och sen på lördag tänkte jag köra ett F&S-pass på morgonen och sen gå ut med S och C på en restaurang på kvällen!
Vi hörs senare cuties<3


Filmen "Hannah Montana-The Movie" kommer den 1 maj 2009 till oss i Sverige!<3

Skola och Shopping!

Hej alla!

Sitter här med en kaffe och apelsin och vindruvor och ska kolla på DH på internet som jag tyvärr missade igår pga middagen haha:)
Skolan var jobbig idag, lååång dag! Efteråt så mötte jag upp I diekt och vi tog oss en liten shoppingrunda och fyndade lite kläder och en kaffe från favvostället Khals!
C' ya later!

Ta ta!

XOXO -E

Miley Cyrus har skrivit en egen självbiografi endast 15 år gammal, här på Millions of Milkshakes!

Middag med vänner:)

Hej mina kära vänner!

Kom precis hem från skolan, det är otroligt att skolan ens får hålla elever till nästan halv fem och sen ge de ett ton med läxor desseutom!
Aja, snart så hoppas jag att jag kan stänga av alla tankar som har att göra med skolan för jag ska hem till S strax och fixa middag och sen kommer C och F också tror jag, så det blir najs:) Vi ska också kolla på UB, DH och Christine.
Imorgon ska jag köpa snyggaste tröjan:) Har lagt undan den genom telefonen haha. Det var så att när jag skulle åka hem från skolan nu så går jag precis ut genom portarna och ser en annan elev som har på sig denna tröjan. Jag frågade såklart vart hon hade köpt den och sen ringde jag dit direkt och bad dem lägga en on hold for me:)

Toodels -E<3


Jag älskaaaar Hermès!

Måndag

Hejsan alla! Ber om ursäkt för den urusla uppdateringen men jag hinner bara inte ibland!
Idag har jag vart i skolan och sen så började jag plugga direkt när jag kom hem inför FE-provet imorrn.
På tal om imorgon så börjar jag sent, vilket är otroligt skönt och på kvällen är de middag med kompisar och UB, DH och GG!:)
5:ans It-girl bok som jag beställde för typ två veckor sen har fortfarande inte kommit p.p.a "försening", snyft jag vill ha den nununu!
Längtar till HSM 3, ska se den den 24:e med S hihi!

Puss och god natt my darlings!


Onsdag

Hejsan allihopa!

Kollade precis klart på det femte avsnittet av Privileged, såå bra! Ska strax sätta igång med plugget och sen tror jag att vi ska åka och köpa lite sushi-take out till midddag. Vi hade ingen retorik idag så jag slutade typ en och en halv timme tidigare än vad jag brukar, så det var najs:)
Vi hörs senare, <3


Miley Cyrus firade födelsedagen tidigt nu i helgen med en "Sweet Sixteen" som hölls på Disney Land!

Gossip Girl!

Kom hem för ett tag sedan från skolan och ska strax börja plugga Svenska inför provet.
Jag blev så arg när jag upptäckte att nästa GG-avsnitt inte kommer förren nästa måndag, de bara hoppar över en måndag liksom! Ahhhh, blir lite besviken faktiskt... Dock så såg jag trailern inför nästa avsnitt och jag säger bara D to the R to the A to the M to the A! Haha, ni vill inte veta! Men men, ska iallafall kolla UB och DH så det är alltid nått att trösta sig med ikväll!
Kanske hörs senare, u know u love me!

Oh yes Whitney, du är bääääst!:)

SATC-film nr 2!

Sitter i skolan och snart börjar ekonomin... Efter det långa passet så är det spanska och sen hem och kolla nya GG och UB och DH:) IIII can't wait! Jag måste också plugga idag när jag kommer hem, har mycket nu!
Vi hörs sen när jag e hemma igen puss!

Ps. Fick en kommentar av "Sophie" som skrev att det nu har publiserats på intenet att SATC-filmen 2 eventuellt kommer komma och isåfall år 2011! Längtar redan! Ds.

Rosa dag!

Hejsan allihopa!

När jag tittade ut genom det dystert mörka fönstret i morse så förberedde jag mig inför hösten, sedan blev det dock jättefint framåt dagen men fortfarande så var det ganska kallt! Jag slängde på mig mina nya svarta skinnstövlar, mörkblå jeans, svart topp med en brun-röd stickad kofta med stora ärmar och stora svarta knappar från MQ ovanpå, en svart stickad basker-mössa. Innan jag steg ut i kylan för att ta mig till skolan så tog jag också självklart på mig min trench, min scarf och mina söta handskar med rosett!
När vi sedan drog över 20 min på min sista lektion, vilket var musik så det gjotde ingen:), så kom jag på att jag inte skulle hinna till innebandyn. Då skyndade jag mig istället hem och drog på mig svarta och rosa träningskläder och rosa Uggs och drog till Friskis för ett medel-jympa pass. Efter passet så sprang jag in lite snabbt och hämtade min ASOS-beställning och nu sitter jag alltså här nån timme senare och har precis läst klart dagens Sofis mode.
Ska strax måla naglarna höstrosa och ta fram svenska-boken och plugga lite, ciao<3

Snygg höstoutfit!

God Morgon!

Go' morron alla!

Sitter och äter lite frukost, ni undrar säkert varför jag är uppe 08:47... Det är så att jag för det första inte kunde sova och för det andra så måste jag ägna denna gråa söndag till plugg. Inte så roligt kanske men med rätt doftljus och vaniljlatte så kan det vara helt okej!
Igår så gick jag med familj runt i NK och köpte lite grejor och sen gick vi runt lite i resten av city; mina nyaste köp är ett par svarta höststövlar från märket Tube, en lite volangig svart höstscarf, två pärlarmband med silverroser och diamanter och två Essie-nagelack. Efter shoppingturen begav vi oss upp mot Grill och satt där större delen av kvällen, jättegod mat och liveband;)

XOXO -E


Willa Holland byter ungdoms-serie från OC till Gossip Girl! Hon kommer inte att göra saker och ting bättre för Jenny Humphrey!

Helg! (Snart iallafall)

Sitter i bibliotket i skolan och väntar på vår nästa lektion, Engelska. Sedan har vi Geografi och sen är det HELG!:) Ikväll ska mamma och pappa ha någon kock som kommer hem till oss och lagar mat så jag och Ida blir utskickade, haha. Vi tänkte spendera kvällen med lite shopping följt av bio, "Get Smart", och middag på någon restaurang.
Imorgon på dagen vet jag inte vad jag ska göra riktigt, kanske möter upp nån kompis på fika, men sen på kvällen blir det familjemiddag på Grill.
Måste börja plocka ihop mig inför lektionen, you know you love me! -E

Hayden Panettiere satsar på sjuttiotalsstilen!

Torsdag...

Hejsan alla!

Först vill jag bara nämna att jag har startat en till blogg: http://beadored.blogg.se/retrofashionista/ och den handlar endast om modenyheter och shoppingtips:) Här skriver jag ju lite mer om mitt liv. Har redan lyckats printa två inlägg hihi, spana gärna in den!

Iallafall så har det varit en lång dag i skolan då alla verkade extra trötta, inklusive mig, och nu sitter jag här och tänker på att jag måste plocka upp alla kläder och handväskor och allt annat liknande från golvet snart... Buhuu! Men en positiv sak är att min favoritdeltagare i Top Model vann! Vill inte förstöra för er som inte har sett programmet så jag nämner inget namn. Hon är bara bäst och hon visar verkligen att sådana som hon visst kan bli topmodeller! Det var så skönt bara och jag älskade speciellt den där rosa Versace-blåsan som hon hade på sig som andra klädombyte. Fatta att Donatella Versace fakstiskt handplockade kläderna till de två finalisterna, wow I'm jealous!

Nu är det väll snart middag, så ciao!<3


Nice Paris!<3

Regn...

Sitter här efter skolan med min vaniljlatte, somvanligt:), och hör hur regnet bara öser ner på gatorna utanför. Det är lite ledsamt faktiskt, snyft* Menmen, det blir säkert bättre imorrn, eller nått...
Nu ska jag kolla på nya avsnittet av "Privileged", love it:) Sen ska jag plugga och sen blir det Top Model:)

XoXo -Elin


Det där är inte Dan Serena... Spännande i kommande GG-avsnitt, iiii:)<3

RSS 2.0