Semledagen



Hejsan allihopa!

Kom hem från gymmet för en stund sen och har nyss duschat o så. Örebro var roligt och jag kom då hem i söndags. Igår så mötte jag upp min mamma med min syrra utanför hennes jobb och vi lunchade och shoppade lite. Jag fick en ny trench i "sportlovspresent" som mamma kallar det:D
 Idag så har jag bara tagit det lugnt och som sagt tränat. Det är semledagen idag så om jag ska få äta min semla efter maten så måste jag ha tränat innan:)
 Imorgon ska jag på ett litet möte och sen ska jag och syrran shoppa loss i city:)

Toodles!!!<33


(Källa: Cultdesign)



Tangerine

Kom hem för ca 40 minuter sedan då jag har varit på UF-mässan i Älvsjö i förmiddags och efter det så tog vi tåget tillbaka mot T-centralen. Vid den tiden var jag och S jättehungriga så vi gick till Jhon Chris och åt lunch och sen gick vi runt i lite olika affärer och jag köpte presenter till mina kusiner som vi ska åka till imorrn för att fira. Kan tyvärr inte skriva vad jag köpte ifall d skulle läsa detta:)
 På tal om shopping så köpte jag ett jättefint hårband från nätet igår som kommer va superfint nu till sommaren, det kommer imorrn!:D
 Ikväll måste jag fixa mig och packa allt inför helgen eftersom vi åker imorgon och sen tänkte jag köra OC-maraton och äta glass:) Egentligen skulle jag med massa kompisar till lasertown eller vad det heter men det blev inte så nu...

Ha en bra fredagkväll! Puss puss<3



Här har ni mitt söta hårband!:D

The OC

Hejsan allihopa!

Mitt sportlov har nästan börjat nu iochmed att idag var sista riktiga skoldagen! Imorgon ska vi nämligen på UF-mässan och har därför ingen skola:) Efter dt så ska jag fika med en kompis och sen vet jag inte vad jag ska hitta på.
 På lördag däremot så är dt Distriktsstämma med MUF, jag kan dock bara vara där under röstningen eftersom jag ska till Örebro vid tvåtiden. Där stannar jag och min familj till söndagen, så dt är bara en natt.
 Veckan har rullat på som vanligt med skolan osv. Och just nu så sitter jag och kollar på OC, vill verkligen också ha sommar! Nu längtar jag sååå mycket!
 Igår var jag på teater, den var bra, och i tisdags så var jag på gymmet:)

Hörs seeenare!<33



Måndag

Är hemma från skolan och jag känner mig jättetrött verkligen. Det är ju måndag liksom:) Idag så var det innebandyturnering i skolan, tyvärr så vann inte vår skola hela alltet...
 Vi har inte så mkt läxor den här veckan så jag ska nog inte plugga idag utan jag ska kolla på Lipstick Jungle och Prison Break:D
 Just nu så snackar jag med lite vänner på msn och facebook, lyssnar på Elvis och läser lite kändisskvaller.
 Nej nu måste jag uppdatera min kalender, c' ya<33


Mischa var också på NY Fashion Week!

Röd Couture!

Hejsan alla!

Igår var det ju Alla <3 Dag och jag firade den genom att gå en shoppingtur på stan på med Ida och avsluta med en fika på Coffeehouse By George inne på SOUK. Sedan åkte jag hem och åt middag och drog sedan till S. Där kollade vi på Melodifestivalen och spelade in lite musik. Efter det så åkte vi vidare och mötte upp lite fler kompisar.

Idag så ska jag plugga lite och åka till gymmet osv. Skriver senare, XOXO Elin!



"The Heart Truths Red Dress Collection", en del av New York Fashion Week där kändisar tar på sig one-of-a-kind-couture-klänningar för att visa sitt stöd för kampen mot hjärt- och kärlsjukdommar!

Valentine's day<3

Hej och happy Valentine's!<3

Har precis kommit från en frukost med hela familjen. Jag åt en scone och drack kaffe, mer orkar man inte när man blir väckt klockan 09:00 för att gå ner till frukosten! Jag fick håraccesoarer från Evita Peroni och chockladaskar, väldigt fina presenter:)
 Ska strax fixa mig för en liten runda på stan och sen ikväll ska jag hem till S.

Bye<3<3



Filmis

Sitter nu ensam och trött på fredag den 13:de. F har precis rört sig hemmåt och jag känner mig väldigt redo för sängen måste jag säga! Är så himla trött efter ännu en skolvecka.
 Idag när jag kom hem från skolan så tog jag det lungt en liten stund innan jag åkte och mötte upp en kompis och vi handlade lite ingredienser till kvällen. Vi lagade alltså middag och sen blev det filmis med glass:)

Go' kväll!<33



I'm loving the outfit!:)

Sen fika!

Kom hem för en och en halv timme sen drygt, har vart inne i stan på ett möte med MUF och sen så gick jag och S till ett café i Gamla Stan och fikade och snackade till stängningsdags. Efter det så bar det av hemmåt och nu sitter jag vid datorn och funderar på att gå och lägga mig snart, iof så börjar jag kvart i tolv imorrn men ändå jag är ganska trött!
 Idag gjordes valen till trean, jag hoppas att jag valt rätt även om det innebar att jag var tvungen att utöka med 50 p. Men det är nog värt det!
 Imorgon så blir det ingen tjejmiddag hos min kompis, men istället så ska F komma hem till mig och vi ska laga middag och kolla på film:)

Go' natt<33



Ledig:)

Hejsan alla:)

Idag är jag ledig från skolan och sitter nu och dricker en kaffe. Jag måste tyvärr använda dagen till att plugga men ska försöka att inte plugga så mycket, det är ju så tråkigt!
 I helgen så shoppade jag lite och var på fest osv. och sen nu i veckan så har det varit som vanligt. Imorgon kväll ska jag på ett styrelsemöte med MUF då någon moderat kommer dit och pratar och sen på fredag så blir det tjejmiddag hos min bästa kompis.
 Har ni frsten hört om skandalen med Rihanna och Chris Brown?:O Hoppas hon e okej! En annan tråkig nyhet är att GG inte kom igår och kommer inte förren i mars igen! :'(...

Jaja nu ska jag väl plugga lite då, <33


GG-comeback!

Visst är det trevligt med fredagar?:) Kom hem för en stund sedan från skolan och ska snart fixa till mig lite inför kvällen. Jag ska på en middag med massa kompisar och sen ska jag kanske sova hos en utav dem. Imorgon blir det en runda på stan då jag antagligen kommer att shoppa lite och sedan blir det väl bio och restaurang. Om jag kommer hem i någorlunda tid så ska jag kanske hitta på något mer. Vad ska ni göra, ngt roligt?:)
 Det skrivs mer sedan, puss<3


Den här tjejen ska göra en comeback i serien Gossip Girl och hon kommer inte göra Serenas liv till något bättre...!!!

Snart helg!

Klockan tickar på och snart är det fredag, jippie:D Ska bara tvätta håret och sen så ska jag ge mej av till sänglandet:) Har vart i skolan andra halvan av dagen p.g.a att jag mådde så dåligt imorse, sedan så har jag fixat naglarna, plockat undan lite på rummet för städerskan kommer imorrn och fixat naglarna. Det återstår också att bestämma vad morgondagens outfit ska vara, hm... Vet inte riktigt.
 Imorgon på kvällen ska jag antagligen på en midagg/chillkväll med kompisar och på lördag kanske det blir en bio:D

Godnatt Sverige!<3


Snacka om SÖT outfit!<3

Sjuuk...

Kom hem från skolan för en timme sen typ, är så sjuk nu asso! Jag orkar typ inte göra nått men jag har ett prov imorrn som jag bara MÅSTE göra i FE...:( Men vi får se hur det går med den saken!
 Ikväll kommer Top Model, ska kolla på det och sen typ däcka i sängen.

XOXO - Elin



Nya GG-avsnittet var superb, samma med The City!<3

Lipstick Jungle-inspiration!<3

På begäran av en läsare så lägger jag gladeligen upp en bild på örhängen jag köpte igår:)




Samtidigt kan jag ju passa på att lägga upp en bild på ett fint armband som hon också hade på sig i ett utav avsnitten, detta heter Dholak Bangle och kommer från Rosena Sammi.


Nya bilder!

Imorse kom det ett gäng hantverkare hem till oss som skulle lägga lite golv i hallen där nere så det gjorde att jag inte kunde gå hem efter spanskan, som slutade kvart över fyra, eftersom de fortfarande var här. Så då gick jag och åt en tidig middag i form utav sushi och sen mötte jag upp mamma som kom från jobbet. Vi gick och handlade lite mat och jag passade på att sticka ner Sofis mode i varukorgen.
 Skulle egentligen åkt till gymmet idag men jag har fått en släng av färkyldning så det blir inget av med dt... Ska snart kolla på både Gossip Girl och The City och sen sjunga lite (om jag kan med mitt halsont!) på min nya Sing Star-skiva som låg som en överraskning på köksbordet när jag kom hem häromdagen:) Men allra först ska jag bläddra igenom Sofis mode och dricka min vaniljlatte, puss på er<3

Ps. Här är två nya bilder från Sm i makeup i lördags (jag är hon längst till höger på andra bilden) men det kommer fler sen! Ds.



Har också ett "Dagens tips" till er läsare:) Det är ju så att man brukar dricka te när man är förkyld och knapra halstabletter, så jag har två tips på detta idag. Det första är ett vaniljte, det smakar fräsht och lagom med vanilj, (har druckit en kopp sånt idag och det var supergott!) och det andra är halstabletter som heter "Dr. Dryels" som kommer i en söt gammeldags förpackning och smakar jättegott! Kram kram<3

Rolig friluftsdag!

Friluftsdag med skolan låter ju inte så lockande mer än att man kanske får slippa plugget, men jag och fem kompisar från klassen hade nog en utav top tio-friluftsdagar:) Vi träffades nämligen vid ett-tiden och gick då och spelade bowling, sedan gick vi till ett café och åt lunch och sedan så shoppade vi:) Ingen dålig måndag måste jag säga! Jag köpte en jättesöt vit klänning från MQ och ett par Lipstick Jungle-inspirerade örhängen.
 Nu sitter jag bara och lyssnar på musik och vet inte riktigt vad jag ska göra, borde iof läsa lite i FE-boken... Haha aja vi får se:)

XOXO - ELIN<3



Btw så kommer Lipstick Jungle ikväll:D!

En dröm blir sann!

Hejsan!

Min helg har varit otroligt rolig:) I fredags blev det shopping och fika med massa kompisar efter skolan, sen köpte jag take-out till middag och drog på en kaosartad fest med alldeles för mkt folk!
 Sen igår så var det ju SM i Make up då jag var modell för en utav sveriges (kanske den bästa) makeup-artister Cecilia Lidén (har alltid velat det!:D). Det var åtta tävlande och Cecilia vann!!!!! Hon får alltså åka till Dysseldorf och tävla i en stor make-up tävling då som första pris. Det var sååå kul!:) Sedan var det en annan tävling i samma, nämligen "Publikens favorit" (detta var alltså i Söderhallarna) och vi vann den också!!! Sedan så var det massor med fotografer och jag och Cecilia kom med i b la Svenska Dagbladet idag och sedan SHR-tidningen kommer vi vara med i:)
 Man fick också goodie-bags med massor med hudprodukter som t ex ett vit choklad-body balm och en flaska med mörk choklad-ansiktsmask, en ansiktskräm, bodyscrubb, godis och ögonskuggor:)
 Sedan till tävlingen så hade jag på mig en 1700-tals peruk från Perukmakarna och en 1700-tals klänning med en TIGHT korsett haha, solfjäder, påsväska, tight halsband och 1700-tals örhängen och skor. Sedan så var sminket såklart fantastikt, ja ni ser en bild där nere från Svenska Dagbladet och sen kommer det snart fler:) Det var alltså Marie Antoinette-tema på tävlingen. Så underbart verkligen! Jag har alltid velat ha på mig såna kläder med höftkuddar och korsetter hihi:)
 Efter tävlingen så gick jag och min syster (som också var modell, hon kom trea) till Cozy som är en barista vid Medis och där stötte vi på både Idol-Danny och McDonaldsreklam-killen haha. Sen gick vi på en liten shoppingrunda och sen käkade vi lite snabbt på TGI vid Sturep. innan det bar av hemmåt.
 Nu kom jag precis hem från Moderaternas årsmöte med en söndagsbrunch efter, det var mkt trevligt:) Ska börja fixa mej för gymmet nu, puss<3


RSS 2.0