Torsdag och gymmet

God kväll!

Är ni vakna?:) Visst är det skönt med fredag imorrn? Speciellt efter en hektisk skolvecka. Idag hade vi svenskaprov som jag pluggade som en tok till igår, tillochmed medan jag åt min sushi till middag:O haha... Sedan målade jag iaf naglarna med ett rosa lack från Essie och mitt nya Sally Hansen "Mega Shine", som jag köpte igår eftermiddag i samband med fikan efter skolan.
 Idag var en hyfsad rolig:) skoldag och hoppas att imorrn blir lika bra, det borde den bli med tanke på helgen som väntar! När jag kom hem från skolan idag så bytte jag om snabbt och sen stack jag till gymmet, efter det har jag typ bara fixat mig själv och lyssnat på Elvis. Nu ska jag dricka upp min caramel/vanilj-latte och sen krypa ner i sängen, puss<3


Svenska

Har precis läst klart denna veckans Sofis mode, som btw fyller 1 år nu, och sitter och maler svenska inför provet imorrn. Den enda pausen blir vell middag annars måste jag plugga tills pennan glöder!
 Det var en relativt skön skoldag som toppades med en cappuccino efter skolan med en kompis.
Imorrn kväll tänkte jag dra och gymma och inte plugga något alls, det blir skönt!
Jaja bäst att sätta igång, suck, bye bye<3



Isla Fisher är också en kaffe-älskare!

Marie Antoinette

Har lunch i skolan nu och väntar in Engelskan här i datasalen. Hade nyss idrott och sen avslutas dagen med Företagsekonomi. Jag har ångest för Svenska-provet imorrn eftersom jag inte har pluggat något...
 Ja det blev ju tyvärr inget inlägg igår, jag hann helt enkelt inte. Kom hem jättesent efter Spanskan.
 Nu längtar jag till helgen, på fredag antar jag att det blir utgång eller innekväll och på lördag är det dags för ett nytt sminkmodell-jobb. Som ni kanske kommer ihåg så är jag och min syrra modeller då och då för olika saker och sist var det sminkmodell för Svenska Hudvårdsförbundet då temat var "Twiggy-blomman" och nu tror jag att det är Marie Antoinette:)

XOXO - Elin

Fil:MarieAntoinette by VigeeLeBrun.jpg

GG

God kväll Sverige!

Sitter och lackar mina naglar i "Ballet Slipper"-rosa från Essie och har nyss kollat på Lip Stick Jungle, den serien är jättebra:)
 Idag är det ju måndag och jag har varit i skolan och haft lektioner som vanligt. Imorrn blir det lite extra tisdags-lyx eftersom jag börjar 10:20 och GG kommer faktiskt imorrn!:)
 Ja detta blev ju inget långt inlägg precis men god natt och jag skriver mer imorgon istället<3


Solglasögon

Ska strax fixa till mej lite grann för jag ska till gymmet om ett par timmar och innan ska mamma till Ica och sen hämta mina H&M-grejer som jag beställt och jag kanske förljer med.
 Igår (lördag) så shoppade vi lite (köpte ett par tortoise-shell 50-tals solglasögon som Audrey Hepburn har i Breakfast at Tiffany's som jag har letat efter jättelänge, sen köpte jag en Microshadow från Make-up Store, en 50-tals bodysplash från en 50-tals affär och ett par jättefina festskor som är i lila satin med en rosett där bak och har jättehög klack), gick på bio och såg Changeling som var jättebra och sen åt vi tappas på en restaurang. Det var roligt:)
Nu ska jag måla mina naglar röda så vi hörs sen<3


Lördag

Godmorgon, sitter just nu och äter frukost och dricker latte här på mitt rum och ska snart börja göra mig iordning. Gårdagen var rolig och lyckad. Det blev "Ciao Ciao" (en Italiensk restaurang) på Storgatan och sen ett café lite längre ner mot Sturep. Sedan åkte vi hem och chillade i soffan innan vi somnade.
 Idag ska jag som sagt först shoppa lite, sen bio på Sergel och sen restaurang.
Har inte så mkt mer att skriva just nu så ni får höra mer sedan, puss<3


Bra inspiration för dagens outfit!

Ledig

Hejsan allihopa!

Sitter här vid datorn igen och har inte gjort så mkt idag. Är ledig så det skönt. Det jag har gjort är att tvätta håret, fixa naglarna, kolla på The City och nu kom syrran hem från skolan så nu ska vi bestämma vilken resaurang vi ska gå på ikväll. Efter att vi kommer hem från restaurangen så kommer jag nog vilja ta det lugnt och kolla på Breakfast at Tiffany's... Det blir en skön fredagkväll!
 Imorrn blir det shopping på dagen och sen bio (Changeling) och restaurang på kvällen. Det blir nice!
Vi hörs senare, <3


<3<3<3<3

Cupcakes

God kväll kära läsare!

Idag har jag vart i skolan ett tag men sen gick jag hem pga ont i huvudet och jag var så himla trött också. Så här sitter jag nu kvart över tio på torsdagskvällen och lyssnar på en Elvis-cd och kollar runt lite på nätet.
 Jag älskar såna här cupcakes, alltså muffins med frosting på. Jag har däremot aldrig bakat några själv men ikväll så bakade jag en typ fjärdedels sats av Leilas recept så det blev typ fyra st cupcakes. Det var perfekt, en till mej och sen restan av min familj. De blev jättegoda men är nog inte så nyttiga så det var en engångsföreteelse hehe. Men i London och USA så har de jättegoda cupcakes så nästa cupcake blir i London. De har ett fik där med färgglada söta cupcakes och också b la kakor som ser ut som olika designerskor. Fetch huh?!:)
 Imorrn är jag ledig så då ska jag sova ut (äntligen). Skriver säkert imorrnbitti, god natt då<3


Gossip, gossip!

Det här extra långa inlägget är till min vän Kristin K.:)<3

Hejsan alla!

Kom precis hem från en sväng på Ica med mamma. Innan vi åkte dit så fikade jag med kompisar efter skolan och vi snackade på och hade det lite trevligt efter en jobbig skoldag. Ja, skolan var inte rolig idag. Jag var trött och så men men, den dagen tog slut den med som tur är!
 Ska snart äta en ceasar-sallad till middag och sen ska jag kolla lite på The Hills spin-off serie "The City". Kollade btw på nya GG igår, jag säger bara till er som inte kollar i takt med USA att ni borde step it up för det hettar till i serien nu! Jag har iof läst alla böcker så jag har ett humm om vad som kommer i serien men de ändrar ändå så mkt i förhållande till böckerna så man vet aldrig!
 Jaha ni, imorrn är då sista skoldagen på veckan iochmed att vi har studiedag på fredag (thank god) och jag tänkte nog dra mig till gymmet imorgonkväll. Det är så skönt att komma igång med träningen nu igen efter lovet. Sedan på fredag blir det nog ganska slappt iaf på dagen, kvällen är däremot planlös för tillfället... Men icke lördag! På lördag blir det en city-runda och bio och restaurang på kvällen, som det ser ut nu. Vill gärna köpa lite grejer; typ en ny highlighter, nagelack och ett Evita Peroni-diadem. Förra helgen snackade jag ju om mina "guld-ställen" som jag kallar dem, alltså mina smultronställen i stan. Vi gick till några men i helgen blir det förhoppningsvis lite fler!
 Juste ikväll kommer ju också Top Model, nån som följer den nya säsongen? Jag tycker om det programmet, det är så härliga jury-medlemmar och massor med fashion!:) Älskar Twiggy som var med ett tag och sen självklart Tyra, de är klockrena, eller vad säger ni?
 Jag spinner vidare på mina It-girl böcker som är jättebra. Dock så längtar jag lite tills jag är klar med den serien så att jag kan sätta mig in i den nya GG-serien "The Carlyles". Såg en intervju med Cicely (författarinnan) där hon nästan skrek, fast inte på ett argt sätt, att hon minsann ALDRIG kommer att avslöja Gossip Girls riktiga indentitet. Det blir man lite lätt irriterad på måste jag erkänna. Jag vill VETA! Haha. Jag har dock mina aningar och det känns som om det är ganska realistiskt vem det är när man läst alla böckerna, men man kan tydligen aldrig vara säker.

Nu verkar min middag vara klar så jag ska kila neråt nu, mwa<3


Här är en av mina favoriter, Twiggy!<3

Jag vill ha sommar!

Är hemma från skolan och sitter och kollar på lite GG-intervjuer med "the cast". Det är roligt att höra vad de tycker om den populära showen!
 Sista lektionen idag var musik och vi har nu "singer songwriter-tema" då vi gör egna låtar. Jag ska göra en lite 50-talsaktig countrylåt med inspiration av Elvis och Jhonny Cash. Har gjort melodin och lite text än så länge.

Jag åker som sagt till London om några månader och jag och min familj funderar över vilken musikal vi ska se. Jag har varit där två ggr tidigare och har då sett "Fame" och "Wicked". Båda har varit urbra. Vi funderar över att se antingen "Chicago" eller  "We Will Rock You"; Chicago är jättebra på film iaf med Cathrine Zeta Jones, Renée Zellweger och Richard Geere. Vi får se vilken det blir. Jag längar jättemycket till resan, ska shoppa massor och jag älskar att promenera i London, så det ska bli kul!
 På tal om resor så ska jag ju också boka in något till sommaren. Funderar på antingen New York eller en resa till typ Grekland med lite kompisar. Får se vad det blir. Längtar så mkt till sommaren nu, speciellt i det här dåliga kalla vädret! Ush!

Speak to u soon - Love E



Titta vad skönt det ser ut med varmt väder och titta ut genom förnstret... uhhh...

Misha=väskdesigner

Hejsan!

Sitter i skolan och har lunch, inte för att jag åt något av den hemska maten... Har inte mkt att göra så sitter här med en kompis och kollar lite kändisskvaller. Spana in Misha Bartons väskkollektion nedan.
 Idag ska jag plugga lite när jag kommer hem och sen kolla på Lip Stick Jungle och Prison Break, en typisk måndagkväll alltså.

Jaja, men jag skriver nog några rader ikväll också, ciao<3


Twilight

Hej och god morgon!

Jag steg precis upp och ska snart gå ner och hämta lite frukost. Samtidigt ska jag läsa lite i min älskade Twilight-bok "Breaking Dawn" (det är fyran). Twilight-serien är grymt bra och likaså filmen, Robert Pattinson är ju bara för snygg! Har läst halva sista boken och det är väldigt spännande... Lyssnar på soundtracket från filmen nu btw och för er som inte visste det så sjunger Robert (han spelar Edward Cullen) jättebra och han sjunger låten "Never Think" i filmen.

Idag så ska jag nog fixa mej och mitt rum och kolla på en film som S lånade mej "How to lose a guy in 10 days". Sedan är det skola imorrn igen, bhuuu...

XOXO - E


Lördag med S

Go' kväll alla läsare!

Kom precis hem från en rolig kväll hos S. Vi åt middag, spelade in låtar i hennes studio (hon spelade gitarr som hon e jättedultig på:) och jag sjöng), sen hyrde vi filmen "27 dresses" och åt Ben & Jerry's-glass. Det var en lyckad kväll!

Idag på dagen så har jag varit med syrran och resten av familjen på Jensens gymnasium för att kolla om det är något för min syster. Det är nämligen dags för hennes gymnasieval nu. Sedan så drog vi oss mot Östermalamshallen och åt lunch och köpte lite matvaror. Efter det bar det av till NK och sedan hem fort som attan och byta klackarna mot ett par bekväma Uggs och trenchen mot vinterjackan. Det var efter det jag åkte till S och där har ni hela min lördag lite bak och fram!:)
Vad gjorde ni för kul?:)

Nu hörde jag precis dörren som öppnades och stängdes, alltså så kom syrran hem. Det betyder lite tjejsnack och godis, så ciao och vi hörs imorrn! - Elin


City-fredag

Hej alla:)

Kom precis innanför dörren. Har varit på en runda i city med A och shoppat. Köpte inte så mkt då jag försöker hålla lite på ekonomin och spara till resorna som kommer framöver. Jag köpte endast en ny väska; har velat ha den ett tag så jag var värd den säger vi:) Den är lackad i lila och har silver-detaljer, lite Mulberry-liknande. Den är från Oasis och kostar 599:-, bild nedan.
Sedan så tog vi en fika på Bolero och sen bar det av hemmåt.

Hann tyvärr inte skriva nåt imorse för jag sov haha. Hade bara en lektion, geografi-redovisning, som började 13:10 så det var najs. Redovisningen gick bra btw. Men nu ska vi inte tjata mer om skolan för nu är det helg!:) Yeeey! Det blir nog hyfsat lugnt ikväll men imorgon gör jag stan igen och ska till några guldställen som jag berättar om imorgon;) Sedan ska jag till S och vi ska hitta på något kul:)

Aja, snart är det middag (skaldjur, jippie:)) så tune in later!

Ta ta!<3

 
Dita padlock bag

I'm back!!!

Hej och ursäkta alla trogna läsare!

Jag har då varit borta från bloggvärlden ett tag; har haft ett fullspäckat schema som b la innhöll lucia, julshow i skolan, jul, nyår, lov och nu back to school! - Iochmed det så känns det rätt med nya tag och detta sparkas igång med denna nya blogg kick off!

Jag kan ju börja med att berätta att mitt lov var skönt och väldigt lugnt. Jag fick otroligt fina julklappar, utav vilken en var en resa till London, och nyår var hyfsat kul med champagne och raketer.
 Men past is past och nu är det dags för mig, och er, att tänka framåt. Hallo? Jag fyller 18 snart:D Det blir sjukt kul! Men innan det är det sport- och påsklov och sedan, när jag är myndig och klubbtillåten *blink*, så styr vi blicken mot den redan efterlängtade sommaren:)
 På tal om sommaren så har jag beställt lite grejer från H&M-katalogen, snacka om fina färger och kläder nu till sommaren!:) Personligen har jag haft lite svårt för vissa delar av modet som spekulerat nu i höst och vinter; alldeles för kill-aktigt för min smak! Jag föredrar feminint med en touch av Marilyn Monroe-vintage:)

Jag kan ju heller inte låta bli att (som alltid) skvallra lite om min favorit-bloggerska. Jag tror ni alla vet vem jag talar om, Gossip Girl:)
 Seriens andra del har ju nått dryga mitten nu och spänningen är on!!! Samtidigt så läste jag nyss om en spin-off-serie som kommer att handla om Lilly (Serenas mamma) i tonåren och hennes vilda partyliv på 80-talet! Den börjar i maj så där har vi ännu en anledning till vår-längtan!
Jag också precis fått mina två beställda It-girl-böcker, 6:an och 7:an, har börjat så smått...

Jaja, klockan bara tickar på när man har roligt. Jag är trött och känner hur min säng ser mer och mer lockande ut. Jag börjar 13:10 imorrn så hinner nog slänga in ett par rader här imorgonbitti och samtidigt hinna få min beutysleep!

Nice catchin' up with ya' guys! C' ya later - Yours E!<3



Fick också vackra berlocker från denna kollektion "It-girl in Paris" av Thomas Sabo, med en kort halsbandskjedja och chain-carrier också, i julklapp:)<3

RSS 2.0