En vanlig sommarlovskväll

Kom hem från körkortsteorin för typ en timme sen och har druckit latte med vaniljsojamjölk, mums, och läst Gossip Girl. Vid elva ungefär så ska jag kolla på dubbelavsnitt av SATC:) Sen ska jag sova för jag ska upp relativt tidigt imorrn och jobba. Får se hur det går att ta sig till jobbet med strejken som blir inatt...
Nu ska jag duscha med min nya lavendel-showergel från L'occitane och sen måla mina naglar med mitt ljusrosa Chanel-nagelack<3

(Tack till Posh24 för alla fina bilder!) Här är Kim Cattrall från SATC på Herrods och inviger sommarrean som startade idag!

Whatever!

Mama Mia har ju inte premiär förrens den 11 juli så jag antar att det blir Brudens bäste man imorrn då! Tack, min anonyma bioälskande läsare!
Vädret verkar inte direkt ändra på sig så jag ska gå ner nu och hämta min favoritdrink och sen läsa GG, vad ska man annars göra liksom!
C' ya later, you know you love me<3

Vad finns det att göra när vädret är så här dåligt?!

Har precis ätit lunch och ikväll ska jag på körkortsteori (igen, men det är näst sista gången thank god). Sen ska jag hem och kolla på Sex And The City:)
Imorrn ska jag jobba, men bara till typ fyra för sen äre bio och jag hoppas att vi ska ut och äta också. Venne riktigt vad vi ska se, kanske Mama Mia eller Brudens bäste man.
Jag blev så glad att Spanien vann igår, blev inte ni?
Vi hörs senare, puss<3

Sånt här väder vill vi ha!

Konfirmation

Hejsan alla!

Idag är det söndag och min syster konfirmerades nyss. Efter vi vart i kyrkan så åkte släkt och vänner hem till oss för mottagning och då vart det italiensk buffé och god efterätt! Sen var det paketöppning och hon fick precis lika fina smycken och presenter som jag fick när jag konfirmerade mig.
Nu har gästerna gått och jag vet inte vad jag ska hitta på... Jag är jättetrött eftersom jag har jobbat både fredag och lördag men kanske ska hitta på något med nån kompis. Vi får se, ha det bra så länge<3

Lyssnar på soundtracken till filmen, it's good<3

Kan det bli bättre?!

Hejsan alla söta läsare!

Idag har jag och en kompis shoppat oss genom halva stan och det blev massor av inköp:) B la så köpte jag en solhatt (som alla har nu, b la i SATC och GG), en lavendel showergel från L'occitane (också från GG), fotkräm, pedikyrsett, en så-snygg-så-man-dör cognacsbrun stor modern handväska, min favorit hårolja från Kérastase, en tunn fin silverfotlänk och Carrie från SATC:s trosor i den kollektionen från Cosabella. Det var en lyckad shoppingrunda, men inte nog med det... När jag kommer hem så kommer mina föräldrar hem från Rom med presenter till mig och min syster:) Jag fick mina efterlängtade sminkprodukter från Dior och Chanel; ett rosa lippgloss med snyggt skimmer från Dior, ett ballet slipper pink nagelack från Chanel och en sminkpalett från Dior. Tack så mycket<3
Juste! Jag skulle berätta om igår! Jag var då och såg världens bästa film (som de flesta av er vet så var det SATC). Den var så bäst och min favorit är då såklart Carrie som hade 81, räkna dem 81, klädombyten i filmen som då var två och en halv timme lång. Den var unbelivable bra och jag hoppas att ni också tänker se den, för det lovar jag, den hundralappen som du måste byta mot biljetten är så värd det!

<3

Beslutsångest! Det är som vanligt...

God morgon alla!

Idag är det fint väder och det känns nu mer som sommarlov eller vad säger ni?
Städerskan gick precis och jag har ätit frukost och kollat på Ophera-show. Snart ska jag göra yoga på min rosa yogamatta (min moster är yogainstruktör så det är perfekt att passa på och göra yoga medan hon är här) och sen ska jag fixa mej. Ikväll så ska ju jag, Ida och min moster kolla på min efterlängtade bio; Sex And The City! Jag längtar, längtar, längtar!
Igår kväll vid halv tio så hämtade vi Ida som vart på konfirmationsläger på Gotland (samma som jag var på för två år sedan). Så på söndag är själva konfirmationen och jag undrar vad jag ska ha på mig... Jag har fått två nya klänningar från Asos, kanske ska en av dem. Ni får se dem här nedan:
C' ya later!<3

(Den är persikofärgad men den blåa visar hur den ser ut framifrån bara)

Sommarlovsdag

Idag har jag sovit ut och sen så åkte jag och moster och spelade golf. Efter det så har vi bara tagit det lugnt och nu ska vi åka och hämta min syster som kommer hem från Gotland. Imorgon så ska vi göra det jag längtat efter sååååå länge! Vi ska nämligen se SATC-The Movie<3<3<3
Nu måste vi åka, puss<3

Överblickar

Hejsan:)

Nu e jag hemma från skärgården, eller jag kom hem igår, och har precis vart på körkortsteori. Nu sitter jag och äter jordgubbar och blickar över dagen. Imorse så åkte jag och moster på intervju med en tidning, hon blev intervjuad om att hon kommmer vara den första kvinnan som gör något som heter "Extreme Golf", vilket är en utmaning då man spelar alla de extremaste golfbanorna världen runt. Sedan har vi ätit middag och jag har som sagt vart på körkortslektion.
Nu längtar jag jättemycket till onsdag då jag, moster och Ida ska gå ut och äta middag och sen kolla på Sex And The City-The Movie!:)
Aja nu ska jag fixa mej, puss<3

På g

Hejsan!

Allt är packat och klart och nu väntar jag bara på att de ska komma och hämta mej. Ni kanske undrar varför jag är uppe så tidigt medan ni säkert sover... Jag ska ju åka ut till skärgården och fira midsommar, men sakna mej inte för mycket (eller jo det vet ni att ni kmr göra) för jag e tillbaka på söndag då också min bästaste moster från LA är här, c'ya then bitches<3

Sverige...

Vi förlorade... Men aja!
Nu har jag skrivit klart packningslistan och ska bara packa ner det sista också, fast det gör jag nog imorrn. Jag måste leta upp mina nya silverörhängen som jag måste ha tappat någonstans i rummet, så slarvigt av mig! (Men jag tror de ligger i min lila-guld satin väska, ska kolla efter)... Vi hörs senare för nu ska jag läsa GG!<3

Pink Gold

Hej!

Snart är det midsommar och vem ska festa? Vi.
Jag åker då ut till skärgården med massa kompisar imorrn och ska strax packa klart allt i min LV-bag.
Jag kom nyss hem från mataffären där mamma släpat runt mej för att köpa mat till midsommar som mina föräldrar och deras gäster ska ha hemma hos oss, tur för mig att jag inte behöver vara med! Så nu sitter jag och äter ett Bixit-kex och målar naglarna medan jag väntar på att middagen ska bli klar. Sedan är det fotboll och vem kommer vinna? Vi.
C'ya later, erkänn: you can't wait!<3

Mina nya favoriter:


(Tack för bilden "Bjooti Net")
De här produkterna gör dig guldskimmrande inför stranden
och får dig att lukta jättegott som piña colada!

Jobb belönas med shopping:)

Hejsan!

Kom hem från jobbet för en halvtimme sen och har precis ätit middag. Det gick bra och jobba idag och innan jobbet åt jag frukost på Muffin Bakery och gick sedan och köpte mina älskade silver flip-flops!
Jag är jättetrött efter att ha jobbat två dagar i rad och gått upp tidigt, så ikväll ska jag bara ta det lugnt men imorrn ska jag träffa kompisar:)
Vi hörs<3


Rösta!

Hey people!

Jag kom nyss hem med taxin från Erika där jag vart på tjejmiddag och kollat matchen. Jag åkte dit direkt efter jobbet men det var en besvikelse att Sverige förlorade -inte för att jag e så himla uppsessed med fotboll, har viktigare saker att tänka på, men ändå- !
Imorrn ska jag jobba igen och sen ska jag gå och köpa ett par silvriga flipflops som jag har trånat efter...
Nu ska hoppa i sängen och läsa GG, c'ya<3

Den 25 juni-25 juli håller omröstningen på för vem utav de fyra skådespelerskorna -Emma Watson för sin roll som Hermione i Harry Potter and The Order Of The Pheonix, Gwyneth Paltrow för sin roll i Iron man, Helena Bonham Carter för sin roll i Sweeney Todd och Nicole Kidman för sin roll i The Golden Compass- som ska få Syfy gener award för bästa skådespelerska. Jag personligen tänker rösta på min favorit Emma Watson, och ni?
<33

Kändisskvaller

Strax ska jag börja fixa mej inför ikväll. Först ska jag på student och sen ska jag antagligen iväg med kompisar på utefest:)
Vi hörs senare<3

Adriana Lima förlovad med sin pojkvän Marko Jaric:
VS-modellen fyllde år igår och det var då de förlovade sig!

Gossip Girl-svar!

Hejsan!

Jag har fått frågor om Gossip Girl, jag är ju lite utav en expert på det eftersom jag älskaaar det:)
Det är så att bokserien "Gossip Girl" (skriven utav geniet Cecily Von Ziegesar som själv växte upp på Upper East Side på Manhattan) består utav 12 böcker. 11 utav böckerna handlar om vad som händer efter Serena Van Der Woodsen kommer tillbaka från internatskolan medan bok nr 12 i serien handlar om vad som hände innan hon åkte och hur allting började. Men elvan och tolvan är ej utkomna på svenska än, jag vet dock att elvan kommer ut i augusti i år.
För er som har läst några böcker ur serien så vet ni ju att det finns en karaktär som heter Jenny Humphrey. Hon ser upp till Serena och vill bli precis som henne, så hon blir också ivägskickad till en internatskola. Det äventyret kan man följa i böckerna "It Girl". Det finns 6 böcker i den serien utav vilka jag nästan är säker på två finns på svenska än så länge.
Sen så kommer fortsättningen på "Gossip Girl" bokserien, den heter "Gossip Girl-The Carlyles" och det finns två böcker i den serien än så länge.
Som många kanske vet så finns det även en serie på tv som heter "Gossip Girl" och den är inspirerad av böckerna, men är ganska olik böckerna egentligen, så nu kommer det även en bokserie som är som serien på tv.
Gud mycket bra läsning vi har att se fram emot när vi ligger på stranden i sommar, eller vad säger ni?
You know you love me!

Shoppingterapi i detta dåliga väder!

Idag känns det inte som jag har gjort någonting... Jag har vart på en liten shoppingrunda i typ en timma o sen har jag vart hemma hela dagen. Jag har också shoppat lite på nätet; jag köpte en mörkrosa blommig sommarklänning, en persikofärgad klänning som Cameron Diaz har likadan, en svart bikini med rosetter, elvans GG-bok på engleska -eftersom den inte kommer hit på svenska förren i augusti- och min favorit-tandkräm "Paradise Fruit mint" från Marvis.
Snart ska jag sova och imorrn ska jag på student, ciao<3

Sommarlov, äntligen!

Hej alla!

Just nu sitter jag och lyssnar på massa Elvis-låtar och ska strax gå ner och hämta frukost.
Jag har då sommarlov nu:) Skolavslutningen igår var rolig men det regnade... På kvällen däremot vart det lite bättre väder så jag och massa kompisar var på restaurang och sen drog vi till ett annat ställe och träffade ännu fler kompisar:)
Idag vet jag inte vd jag ska göra, jag tror jag ka träffa en kompis. Vi hörs<3


Läängtaaar!<3

Har precis fixat mej och ska göra en latte strax och sedan kolla på matchen:) Jag längtar sååå mycket tills imorrn, det känns lite overkligt att vi faktist får sommarlov i typ två och en halv månad! Vi har haft så mycket att göra i skolan det här förtsa året i gymnasiet... Nej nu ska jag göra den där latten för jag hör fotbollslandslagets ljuva stämma av "Du gamla du fria", vi hörs kanske imorrn!

Och juste: du vet att du älskar mej<3


Skolavslutning imorrn!<3

Kom nyss hem från en fika med Ida och innan det hade jag vart hemma en sväng -och bytte om till en vit skjortklänning som var betydligt mer solvänlig än jeansen och den gråa koftan jag bar innan- då jag kom hem från stället vid varit på med skolan.
Ikväll ska jag fixa mej, fixa mej och fixa mej inför imorrn, allt måste vara perfekt! Jag ska ha på mej en vit tunn klänning som är precis rätt längd -alltså en liten bit över knäna- och har öppen rygg och en snygg broderispets på framsidan från Rut m.fl, ett par bronzéfärgade sandaler med kilklack eller ett par svarta med peeptoe, en aftonväska, rödkorallskimrande nagelack, antagligen lockat hår i en uppsättning, ett armband från topshop med rosa och orange och lila och ljusgröna stenar med guld och blommor i rosa och korall och så ska jag inviga mina diamantörhängen med guld runt som jag fick i present:) Jag ska även försöka att trycka in Sverige-Grekland i schemat ikväll men det blir tufft:) Vi ses imorrn, love...


Snart sommarlooooov!

Hejsan allihopa!

Idag hade vi inga lektioner i skolan bara ett kompleteringsprov i matte som gick jättebra:) Efter det så fixade jag manikyr på min fasters salong på söder och kom hem för ett litet tag sedan och åt middag. Imorrn ska de flesta ettorna åka till ett ställe och sola, bada och grilla och sen så på onsdag så är det skolavsluning! Can't wait:)
Aja nu ska jag duscha och sen läsa GG, c'ya<3


Vill också ta studenten!

Hej alla!

Sorry om jag inte skrivit på några dagar men jag har helt enkelt inte haft tid! Studenten var jätterolig iaf och det vimlade av studenter och deras familjer, champagne, rosor och flakbilar i hela stan! Jag och syrran blev bjudna på fest av några killar och några andra kastade rosor på oss, haha...
De två senaste kvällarna har jag iaf hållit mig inne i kungsan och haft det roligt, var ni också där? Och igår så jobbade jag hela dagen.
Nu ska jag strax åka och möta upp en kompis och shoppa lite och sen ska vi hem till mej med en annan kompis också och sola och bada, c'ya<3


Student på g!

Hej alla!

Kom precis hem från jobbet och en restaurang som vi gick till efter, jag åt indiskt.
Igår när jag var och shoppade så köpte jag b la nya mörkt lila och stilrent damaskmönstrade satinlakan, de är supersköna att sova på!
Imorrn ska jag upp vid sju-halv åtta eftersom vi ska åka till Örebro på student:) Det är min kusin David som springer ut imorrn! Jag har inte riktigt bestämt vad jag ska ha på mig än men nu måste jag fortsätta packa och smörja in händerna i min nya handcreme som jag fick idag, från NOUGAT London.
Puss<3


Bli sommarsnygg i gult!

Hej allihopa!

Idag har jag som sagt varit ledig hela dagen. Jag har bara solat och badat så nu är jag fint solbränd! Ska snart åka och shoppa lite och äta middag med mamma men innan så ska jag fixa naglarna, håret och sminka mej (inte för att det behövs mycket smink nu när man e brun; bara lite mascara, läppglans och bronzéskimmer). Jag har på mig ett par nya bruna korta cityshorts, en ljusgul topp med öppen rygg och en stor rosett som man knyter över ryggen. Till det bär jag pärl- och silverdiamantsmycken, stora bruna filmstjärnesolisar och vita tygskor.
Vi hörs senare<3

Gult är fint i sommar!

Kändisnytt

När jag kom till skolan idag så hade vi en jättekort mattelektion och sen spanska. Jag fick reda på att vi är lediga imorrn också så detta ver den enda skoldagen för mej den här veckan, vi har så gott som sommarlov nu eftersom vi slutar nästa onsdag:)
När spanskan var slut så åkte jag och jobbade och syrran satt inne på kontoret när jag kom. Efter två och en halv timmes jobb så gick vi och åt middag på en Italiensk restaurang vid Hötorget och sen köpte jag med mej en latte och Sofis mode hem.
Nu ska jag läsa min tidning och imorrn ska jag ligga ute och bada o steka i solen hela dagen med undantag av kvällen då jag ska shoppa, puss<3

Ps. Måste bara passa på att hylla modeguden Yves Saint Laurent som avled igår 71 år gammal! Ds.


Paris prickar helt rätt när hon går på MTV Movie Awards!
Snyggast outfit av alla hade ändå Liv Tyler!

Dagens outfit

Hejsan, idag ska jag till skolan först vid kvart i två och sen efter skolan ska jag och jobba. Har precis fixat mej klart och väntar bara på att jag ska gå. Imorrn har vi också typ bara två lektioner fast på morgonen och sen ska jag hem och bada och sola och sen åka och shoppa med mamma.
C'ya later<3

Dagens outfit:


*Svart skjortklänning från Gina Trioct
*Långt vitt pärlhalsband från Åhlens City
*Diamantörhängen i silver
*Svarta gladiatorinspirerade sandaler med tre stora svarta diamanter från Wedins
*Ljuslila nagelack från Victorias Secret
*Svart och vit 40-tals inspirerad väska från ALDO New York (syns inte på bilden)
*Hår: två flätor som är sammanbundna runt huvudet och fixerade med hårspray

Sommaren<3

Hej alla!

Idag har jag o en kompis shoppat hela dagen och sedan åkte jag hem för att sola och bada. Nu har jag precis fixat mej och ska bara fixa naglarna och sen är det middag. Det är sååå fint väder och vi får snart sommarloooov:D Den här veckan blir sååå chill, vi har inga läxor och imorrn och på tisdag har jag typ två lektioner då vi bara ska prata betyg typ och sen är vi lediga på onsdag, torsdag och fredag:) På torsdag ska jag och några till Davids student, woho:) Vi ses, ska tända mitt nya doftljus från Voulspa som jag köpte idag på NK och smörja in läpparna med mitt nya Hawaiian Tropic lipbalm med citruslukt, c' ya<3

mm<3

RSS 2.0