Gossip Girl Livechatt!

Hej alla läsare!

Igår så var det fredag och jag och massa andra åkte hem till Sofia på födelsedagsmiddag och sedan kollade vi alla på bio; Män som hatar kvinnor. Den var jättejättebra:)
 Idag så ska jag åka iväg och shoppa en liten stund och sen ska jag hem till F och dit kmr även massa andra kompisar. Vi ska sedan därifrån dra och skjuta biljard och äta på nån pizzeria (blä), ska kolla om dt finns sallad(a).

Ha en bra lördag, pusss<3

Ps. Visste ni att torsdagen den 26 mars på Aftonbladet.se så kommer det hållas en livechatt med Cicely Von Ziegesar, aka författaren till GOSSIP GIRL:D Coolt va? Ds.<33


Snart helg:)

Hejsan alla!

Dagen har bestått av skola, sen chilla i skolan med kompisar och sen så åkte jag med S till gymmet. Nu har jag ätit middag och ska plugga lite strax.
 Imorrn är det som tur är fredag och jag och massa kompisar ska först äta middag hos födelsedagsbarnet och sen kolla på bio (Män som hatar kvinnor) på Sergel.
 Gossip Girl började inte i måndags som jag trodde utan det börjar nu på måndag:)

Toodels<33


Mitt Id-smink är nästan också slut, måste köpa nytt..:)

Lördag:)

Hejsan och godmorgon!

Nu var det ett tag sedan sist men har inte riktigt hunnit med! Skolan har rullat på som vanligt och det är jätteskönt att det äntligen är helg. Igår hade jag planer med kompisar som blev förstörda av att jag helt plötsligt fick världens huvudvärk och nackspärr som gjorde att jag var tvungen att lägga mig ner ett tag. Sen så blev det lite bättre men ändå inte helt så jag var hemma med syrran på övervåningen medan mamma och pappa hade massa gäster.
Idag vet jag inte vad jag ska göra men jag hittar väl på något. Ska ni göra nått kul?:)
Juste imorgon är det en månad kvar till London<3 Iiiiii jag längtar:D

XOXO-Elin

Ps. Gossip Girl börjar den 9/3 igen i USA, alltså på måndag:) Ds.



Blair, min favorit-karaktär i GG:D<3

RSS 2.0