Vitt glitter

Hejsan, snön glimmar i vitt på marken men jag sitter nu inne i mitt rum och tänker på er:)
Jag har precis kommit hem från S's tjejmiddag för att fira att hon fyllt 17 år och bilder från kvällens outfit finns nedanför.
Vi hade trevligt men jag blev så trött och nu började folk så smått dra sig hemåt så jag traskade i snön som var så fin och duckade för flygande snöbollar, som patetiskt nog, några killar i min ålder kastade på varandra på gatan...!
Vi hade en jättekort dag i skolan i och med att vi fick gå efter att redovisningarna av projektet var klart, vilket var runt elva:) Det var skönt för då kunde jag ta det lite lugnt och läsa lite It-girl och fixa mej i lugn och ro inför ikväll.
Igår kom jag hem vid halv tolv-tiden vilket kanske inte var så bra men det var nämligen så att när Sofi Fharman har modekväll på Topshop så vill man inte missa det:) Jag och min syster stod i kön utanför Topshop i Gallerian och vi var bland de hundra första vilket betydde att vi fick goodiebags:) De innehöll: en mascara, godis, senaste nummret av Sofis mode + Aftonbladet, en skiva och en Ramlösa Balans (tack Sofi:)). Vi fick också gå på "rosa" mattan och ta mingelbilder, ett smakprov ser ni nedan. Det var alltså 20% på allt i Topshop och det spelades musik av b la Idol-Daniel som var med förra året och sen bjöds det på dricka och godis m.m. Jag hittade lite fina grejer som jag köpte men det roligaste var ändå att få träffa Sofi. Haha jag skakade hand med henne och pratade på om massa saker så hon lär nog komma ihåg mej, hoppas att jag inte var för jobbig bara hehe!
När vi sedan fått nog av en fullspäckad Topshop med fashionistor som klätt sig i klädkoden rosa och svart så drog vi oss till Kungshallarnas café och chillade ett bra tag.
Aja, det är skönt med fredag men nu ska jag få min skönhetssömn!<3

Kvällens outfit till ära:



Här ser ni det fullpackade Topshop, Sofi från sidan och bilden med tjejen med svart lugg känner ni säkert igen från Sofis mode-crewet. Ni ser även en bild som jag tog kort på med mej och min syster på rosa mattan som vi fick med oss hem, en bild på Idol-Daniel och Goodiebagen. Jag orkade inte ta foto på allt som fanns i den men ni ser iaf klubban som det står "I <3 Sofis mode" på:)

Första snön!

Hejsan alla!

Har haft fullt upp de senaste dagarna därmed den dåliga uppdateringen...
Har firat S födelsedag och träffat kompisar och såklart vart i skolan. Idag ska jag ha en körlektion och sen plugga en Retorik-läxa.
Det snöar idag, ganska kul faktiskt:) Det är ju mitten av november så...
Skriver mer sedan, måste fixa make-upen nu, puss!<3


Här är jag i somras (i Örebro) och kör mammas bil:)

Regn och mörker!

Hej alla!

Fick nyss ett mejl där det stog att de äntligen har skickat min It-girl bok nr 5 "Lucky", så jag lär ju få den om nån dag eller två!
Det här vädret är ju det värsta som finns! Jag slutade musiken lite senare och sen så köpte jag rosa och lila A-4 papper (man fick ett jättesött julkort format som en tomte på köpet:)) vilket tog extra tid, så jag skyndade mej hem i regnet efter det. Men sen när jag satt mej här vid datorn och druckit min kaffe så insåg jag att jag inte hinner till träningspasset plus att jag glömde köpa Sofis mode i min rush! Aja, sånt som händer, får ta det imorrn istället!
Nu ska jag tända doftljus och plocka lite kläder från sängen, puss<3


Diptique är def. favoritmärket när det kommer till doftljus!

Måndag morgon!

Go' morron alla!

Sitter i datasalen mellan lektionerna nu och har precis haft Retorik. Snart börjar Företagsekonomin och sen är det lunch. En annan sak som det också är idag är måndag och det betyder skola igen, blä... Men men, ska iaf kolla på Prison Break och läsa Sofis mode ikväll:) Måste även plugga lite engelska och träna på F&S.
Kvällen igår var jättemysig iallafall och det känns faktiskt lite tråkigt att vakna upp och inse att det är måndag och tillbaka till verkligheten efter en härlig helg!

XOXO -E

Mårten Gås och Fars dag!

Hejsan allihopa!

Igår var jag som sagt på fest (på söder i en lägenhet med världens finaste utsikt över hela city) och jag hade lite brottom när jag skulle iväg så det blev inga bra bilder när jag skulle ta foto. Jag hade på mig en mörkblå klänning med en svart spetsbolero, svarta rosettstilletklackar och en svart kuvertväska. Till det hade jag silver- och diamantsmycken och en diadem med varanan pärla och varanan diamant. Sminket var sotade ögon i vitt, silver, svart och mörkblått och Diorkiss-läppar. Det var en lyckad fest där vi knöt nya vänskapsband.
Idag har jag haft en dubbeltimmes körlektion (det går bättre och bättre för varje gång!) och sen köpte jag en skiva med jullåtar bara av Elvis "Christmas with Elvis Presley". Jag känner på mig att det kommer bli julens favvoskiva för min del som kommer att rulla inne i datan varv efter varv!:)
Min mamma kommer från skåne och där är det tradition att man på "Mårten Gås" (som den här dagen heter) äter gås med sås, brysselkol och hasselbackspotatis och sen skånsk äppelkaka med vaniljsås, så det är vad jag ska äta till middag:) Sedan som vi inte får glömma så är det faktiskt Fars dag idag, jag och min syster köpte jättesnygga manschettknappar i svart och silver från MQ:s märke "Bläck" till pappa:)

Vi hörs senare, <3

Politik-möte!

Här bjuder jag på några bilder från MUF-mötet i tisdags, det är jag och Shagy och Armin som dök upp i en väldigt fashionabel outfit:)!


Lady in Pink

Hejsan!

Det är fredag igen:) Skoldagen rullade på hyfsat snabbt och efter så blev det en liten shoppingrunda med Ida; köpte en rosa stickad bolero med glittertrådar i, ett sött rosa nattlinne med en rosett, en mörkrosa mjukisdräkt, strumpbyxor och lösögonfransar som jag ska ha på festen imorgon. Sedan kom mamma och vi köpte med oss mat hem (sushi och Thai). Det var meningen att jag skulle träffa en gammal kompis ikväll men jag har haft så ont i huvudet hela dagen så det blev att sitta hemma med familjen och kolla på en härlig Elvis-rulle:)
Imorgon ska jag träffa P vid Drottningg. och gå på en utlandsstudiemässa och sen ska jag hem och fixa mej inför festen på kvällen.
Nu ska jag avruda kvällen med att beställa en klänning från Style By Stars, några SATC-avsnitt och lite grönsaksstavar, c' ya later<3

Ps. Modebloggen är uppdaterad! Ds.



God Natt alla där ute!

Nu har mina naglar blivit rosaglittriga och jag ska strax gå och lägga mig. Jag är stolt över mig själv att jag faktiskt gjorde bra ifrån mej på geografi-läxan, jag tycker egentligen inte så mycket om det men detta som vi gör nu verkar ganska intressant faktiskt. Aja, god natt lovelys<3

Ps. Ni har vell inte missat min modeblogg:)?; Fashion&Beauty - Ds.


ÄLSKA SATC, DET KOMMER EN 2:A!

Hey people!

Idag har jag varit i skolan och sedan jag kom hem så har jag bara pluggat lite och tagit en powernap:) Är fortfarande trött dock och tänkte lägga mig tidigt ikväll. Imorgon är det redan fredag, längtar!
Idag är det ju den sjätte november och tiden rinner iväg mot Lucia och julen. Julshowen i skolan har vi redan börjat öva till och Lucia-förberedningarna börjar runt den nittonde vilket jag kan tycka är ganska sent, men men. Jag tycker iallafall att det ska bli jätteroligt!
Nu ska jag faktiskt öva lite till musiken, puss<3


Det kommer en uppföljare till SATC-filmen, jippie!<3<3

Pirates Of The Caribbean 4!

Hej alla och ni får ursäkta den dåliga uppdateringen (igen?):)

Jag är sååå trött efter skolan och allt plugg men är samtidigt glad för att Obama blev USA:s nya president:)
Ska strax äta en thailändsk middag och sen blir det lite mer plugg och Privileged och The Hills avsnitt 13 i fjärde säsongen. Satt uppe sent igår och kollade på tv, jag avslutade med nya GG som var bra somvanligt. Det är nog därför jag är trött haha. Det är redan torsdag imorrn och sen är det iinte långt kvar till den efterlängtade helgen! Det blir nog lite stanhäng på fredag och fest på lördag.
Jag har redan gjort min julönskelista men den kommer säkerligen att fyllas på ju längre tiden går, jag menar att det är lika bra att börja skriva den nu ellr för typ två månader sen som jag gjorde så att mamma och pappa kan köpa sakerna innan de tar slut:)

Ha en bra kväll darlings!<3


Här har ni Russel Brand som ska spela Johnny Depps eller ska jag säga Kapten Sparrows bror i den kommande och fjärde Pirates Of The Caribbean-filmen!

Paris, Kate and I

Hejsan allihopa!

Det var en lyckad kväll igår med massor med utklädda vänner. Bilderna från min outfit finns nedanför (ursäkta det något röriga rummet i bakgrunden, slängde saker omkring mej igår innan jag skulle iväg haha). Hoppas ni också hade en trevlig Halloween!
Nu när höstlovet tyvärr är slut så längtar jag redan till julen och jullovet:) Igår shoppade jag lite grann, köpte ett par jättesnygga byxor ur "Paris, Kate and I"-kollektionen från MQ (den kollektionen är helt underbar!) och en tröja från Gina.
Vet ej vad jag ska göra idag men jag ska iallafall börja med att ta bort mitt orange nagellack från igår och lacka om dem i en rosa ton:) Vi hörs senare<3


Halloween!

Hejsan alla och glad Halloween eller vad man säger!

Dagen igår var rolig och det började med en tripp till Centralbadet där vi badade lite och tog en ny massage-variant som heter "Ayurvedisk Yoga Massage" och den varade i 50 minuter. Efter det så åt vi en lunch på Muffin Bakery och sen shoppade vi. Jag fick en söt klänning från Oasis som jag har längtat efter:) Det är en lila cocktail-klänning med en stor rosett på, jag tänkte ha den ikväll när jag ska på Halloween-fest med massor med accesoarer så att jag blir lite "maskerad-aktig" blandat med cocktail typ hihi. Jag köpte också lite annat men inte allt som jag önskat att jag hunnit med så det får jag köpa typ idag elr imorrn istället. Sedan så gick vi till Nk och fikade lite med varm chocklad innan bion. Vi gick sedan upp mot Sergel och kollade på nya Bond, den var jättebra:) Sedan vart det middag på restaurangen "Esperanzo" som är en Italiensk restaurang på Birgerjarlsgatan. De har jättegod mat:)

Nu har jag precis druckit en cappucino och kollat på masssor med Halloweenbilder från kändisarnas fester igår. Det är roligt att se hur alla klär ut sig, Heidi och Spencer från The Hills var Polis och tjuv, ganska kul faktsikt:)
Aja, ni får se bilder på min outfit ikväll, puss!<3

Ps. Jag har fixat en stor pumpa som har ansikte och allt som står utanför vårt garage på tomten, den är jättesöt och orange! Ds.



RSS 2.0