Dylans Candy Bar

Slänger in ett kort inlägg:
Kollar precis på En Prinsessas Dagbok 2 och har ätit mammas äppelpaj med vaniljsås:) Det blir nog en ganska tidig kväll ikväll så vi hörs mer imorgon! <3

Här får ni ett smakprov på Dylans Candy Bar som jag tipsade om i ett tidigare inlägg idag!


Kväll

Klockan börjar närma sig middagsdags och jag är sååå trött! Jag gick upp ganska tidigt imorse för jag trodde att jag skulle jobba men sen så blev det inte så, så jag har mest bara dragit runt här hemma och kollat på en film, plockat lite i rummet, noppat ögonbrynen, målat naglarna, sjungt och lyssnat på musik och nu väntar jag som sagt på söndagssteken som vi ska få till middag... Efter det så ska jag vell fortsätta att chilla och kolla på tv med syrran och sen sova. Jag är iochförsig ledig imorrn och det ska bli skönt så kan jag ju sova hur länge jag vill:)

Ciao -E

en favorit<3

Bara-måste-ställen

Om ni åker till USA så måste ni gå till dessa ställen!

-Jamba Juice: Ett ställe fullt med grönsaker och frukt som de mixar efter egen beställning till smoothies, juicer och fruktdrinkar! Riktigt gott och man känner sig väldigt nyttig:)
-Coffee Bean & Tea Leaf: Ett kändistrendigt ställe med massor av gott kaffe och te att välja bland. En kändis som gärna shoppar loss där är Ashley Tisdale!
-Starbucks: Mitt absoluta favorit-café of all times! De har den bästa vaniljlatten och det är en så cool atmosfär där inne, går inte att förklara. Vi hade turen att ha en inbyggt i vårt hotell när vi var i vackra NYC i påskas!
-Dylans Candy Bar: Ralph Laurens dotters godisföretag. Här har de allt man kan tänka sig och lite till. Föreställ er Willy Wonkas godisfabrik! Här beställer kändisar tårtor, godis och chockladfontäner till deras bröllop och fester!
-Pink Berry: Såååå mycket bättre än Yoghurt Shoppen i Sverige! Här kan du välja på alla slags toppingar och på tre olika smaker av yoghurtglass; kaffe, orginal eller grönt te.
-Dunkin Donuts: Ett café med massor av donuts och kaffe! Yummy:)
-Baskin Robins: Världens bästa glass!


Överblick över helgen

Igår så var jag ute största delen av dagen. Först åt jag lunch och shoppade en klänning med Ida och sen så åkte vi hem och fixade oss till kvällen. När klockan sedan blev dags så mötte vi upp S och drog oss mot Kofi och Kungsan. Jag åt en jättegod hälsotalrik där och sen så vart det NRJ In The Park för hela slanten. Lady Gaga var något utav en besvikelse dock, hon körde såklart playback och man hörde knappt första låten för det var så låg volym... Men aja, life goes on;)
Såg precis The Extended Gossip Girl Preview för säsong 2 som börjar imorrn, iiii längtar:)
Jag är ledig imorrn vilket är otroligt skönt men måste ändå plugga och sen ska jag spela innebandy på kvällen. När jag kommer hem från innebandyn så ska jag krypa ner och läsa Sofis mode och kolla på GOSSIP GIRL!!:)
Vi hörs sen,<3

På S's blogg så fanns dessa två fina bilder på oss från London, jag är det blonda yrvädret och S är den söta brownin, love ya<3



Lite blandat!

En utav förra skolveckans outfitar:


På mattelektionen:)


Dagens mysoutfit + en closeup på WERA-väskan:



Min favoritglass just nu; hallonglass:)

Längaaaaan....

Längtar så mycket efter New York så jag var bara tvungen att ladda upp massa bilder från digitalkameran därifrån och dela med mej! Några bilder har ni kanske sett förut men det var ju för flera månader sedan så ni kan nog kolla igenom de igen:)
Det är bilder på mej och min mamma, pappa och syster och på ställen runt om på Manhattan och de bästa ställena som Jamba Juice och Central Park. Såklart också på Apple-store, världens största Swarovski-kristall och Broadway:) (Ni får ursäkta mina miner på vissa bilder, ser lite konstig ut haha) Enjoy!



Frukost

Go' morron!

Idag är jag uppe ganska tidigt faktiskt och har precis hämtat lite jordgubbar och en vaniljlatte till frukost.
Det är sååå skönt med lördag och jag ska antagligen bara chilla idag och sen ikväll ska jag ut tror jag.
Imorrn ska jag jobba men på måndag är jag ledig:)
Skriver mer sen, puss<3

Dagens:

Dagens humör: Glad att det är lördag och har den här känslan av att ha varit i skolan hela veckan och nu får vara ledig!
Dagens mående: Förväntansfull och halft oviss om kvällens planer.
Dagens borde: Ringa mormor, mejla Anna-Lena och göra meni-pedi.
Dagens frisyr: Antagligen kommer det att bli en fin volymig frisyr med lite halvlockar och några hårnålar.
Dagens klädsel: Jag myser i ett par ljust beige Uggs, ett babydoll-natlinne som är mintgrönt med ljusgula och vita blommor på från Victoria's Secret och en Juicy-kofta.
Dagens planer: Vara ledig och gå ut ikväll.
Dagens materiella vill ha: en 50-tals korsett och min efterlängtade Chanel-parfym!
Dagens längtan: Att åka tillbaka till New York!<3<3
Dagens fundering: Hur mycket kommer jag få i lön för nästa månad och hur mycket ska jag lägga undan och spara?
Dagens beroende: 50-60-talets tider och mode som vanligt:)
Dagens tidning: (bok) "50-talets mode"
Dagens låt: Ring Of Fire med Johnny Cash (måste träna in den tills på onsdag till musiken i skolan)

Höstängel

Detta läppstift köpte jag igår, fick inspirationen från Kim Kardashian som använder samma, från MAC. Det heter Angel:)


Mer höstinspiration!


Fredag!

Hejsan alla!

När jag slutade skolan så hyrde jag film och köpte sminkburkar och hårnålar från Lindex:)
Filmen jag hyrde var "I'm Not There", jag älskar den filmen! Ska kolla på den med Ida efter middagen och då ska vi vara nyttiga med grönsaker och ramlösa.
Ser ni förresten vad som är nytt här? Jag har länkat min favorit-kändissajt och massa direktlänkar till bästa kändisarna, bläddra ner så ser ni dem:)
En annan rolig grej är att hela första GG-säsongen nu har kommit ut på DVD! Och glöm inte att andra säsongen börjar på måndag!
Hörs senare<3


Inte bara jag som vågar mej på att färga håret i en mörkare nyans nu till hösten!
Snygg outfit har hon också:)

Myyyyys:)

Hej alla, förlåt för den dåliga uppdateringen!
Jag kom nyss hem från att ha vart i skolan i en j*vla massa timmar och sen av shopping och en italiensk middag.
Jag köpte lite olika grejer som jag kände att jag behövde och framförallt ville ha:)
Jag har precis klätt mig i min persikofärgade mjukisdräkt och ett par Ugg-toflor och dricker en vaniljlatte. Jag ska måla naglarna och läsa ett kapitel i min retorik-bok och sen SOVA!!!
Jag orkar verkligen inte skriva mer nu jag är så fruktansvärt trött! Puss, u know i love u aaaalllllll!!!<3


Sneakernight

Hej alla!

Sitter i skolan och lyssnar på musik medan jag väntar på nästa lektion som är Företagsekonomi. Imorse hade jag musikestetisk fördjupning och vi har nu delat in oss i två olika ensamble-grupper och jag är sångerskan i min grupp:) Vår första låt som vi kör är "Ring of Fire".
Efter skolan ska jag åka direkt och träna, det blir medeljympa på Friskis:)
Vi hörs senare, love ya<3

Miley Cyrus har också önskelistor!Miley Cyrus spenderar tid med sin familj och Jamba Juice syns i bakgrunden. Det är världens bästa juice- och smoothieshop. Där var jag med familjen när vi var i New York som ni kanske kommer ihåg:)

Gossip Girl-tävling!

Hej allihopa!

Idag så har jag vart i skolan länge och gick sedan och köpte en blus och ett par örhängen med Sofie. Sedan köpte vi glass och åkte hemmåt. Ska strax äta middag och sen ska jag kolla på Ugly Betty.
Imorrn så är det en ganska lång dag i skolan igen och ska sedan träna lite på Friskis tror jag.
Jag har inte hunnit läsa ut Sofis mode så det är något jag måste göra ikväll och även manikyr:)
Hörs senare? Puss<3

Vill ni vara med i en tävling där ni har chans att träffa författaren till min, och säkert din med, bokserie? Det är nämligen så att träffen kommer att ske med ingen mindre än Gossip Girl-författaren Cecily von Zeigesar i ett lyxhotel i Göteborg! Detta vill ni såklart, så det är bara att logga in på allas favorit skvaller-sajt www.gossipgirl.se och tävla! Lycka till:)



Tisdag och skola

Hejsan:)

Ska strax iväg till skolan och dagens första lektion är psykologi.
Efter skolan så ska jag byta en klänning och sen hem och läsa ut hela Sofis mode, som jag inte hann med igår, och sen kolla på UB:)
Vi hörs sen<3

Janet vill också bli designer!

Janet Jackson ska nu skapa sin egen underklädskollektion "Pleasure Principle" tillsammans med Bruno Shiavi. Den ska vara fylld med spets, sammet och mycket klassiska färger. Kollektionen kommer till USA i november och senare till andra länder som b la länder i Europa:)

Här är bilder från lite av min höstgarderob:)



-Svart stickad väst från Gina
-Svart spetsbolero (Marilyn Monroe hade en likadan<3) från H&M
-Rutad skjorta från H&M
-Svart pälsbolero med diamantspänne från H&M
-En bit av min lila transparenta blus från MQ

Redo inför höstens- och vinters moderusch?!

Träningen gick super och jag har precis slängt i mej ett GI-mål till middag och ska snart ska jag sätta mej in i Sofis härliga mode-tidning!
Imorrn har jag sovmorgon, yes, och börjar inte förren 10:20:) Har bara tre lektioner. Senare på kvällen så blir det lite Ugly Betty. Ni vet vell alla att GG börjar igen den 1 september, alltså om en vecka (amerikansk takt dårå), can't waiiiit!:)

Vad tycker ni om höstens och vinters trender? Själv tycker jag om det mesta! Men jag skulle dock inte haka på den mer maskulina stilen som kommer till de säsongerna, jag sträcker mej endast så långt som till chinos när det gäller den biten:)
Men iallafall, nyckeltrenderna är:

-Rutigt
-Sammet
-Spets
-Maskulint
-Svart, en ganska dramstisk look
-Päls
-Stickat
-Lila
-Transparent
-Konst, den håller i sig! Det gör även blommtrycken, men på en mörkare bakgund då förstås eftersom det ska passa in till vinters mörka dagar!

Jag kan säga att jag redan har köpt upp mig nästan ett plagg av varje trend. Mina favoriter är min svarta spetsbolero som liknar spetsen som vi fick se på Pradas modevisningar inför kommande säsonger och även den stickade västen. En annan självklar älskling är min rutiga skjorta med ett band som man knyter uppe vid halsen:)


(http://www.style.com/slideshows/fashionshows/F2008RTW/PRADA/RUNWAY/00070m.
jpg)

Måndag, igen?

Hejsan alla!

Skoldagen har varit lång med ändå rolig på sina ställen. Vi fick flera nya lektioner och ämnen presentrade för oss idag; b la retorik, psykologi och företagsekonomi.
Ska strax iväg på innebandy och skriver förhoppningsvis mer efter det<3

Grattis till två av favoritkändisarna som fyller år idag!:)



En till fashion-inspirationskälla!

Hejsan alla!

Idag har jag jobbat och kom hem för ett tag sedan och åt lite middag. Imorrn är det skola igen och ska försöka ta bild på Dagens outfit då. Sedan måste jag eventuellt åka direkt från skolan till innebandyn som börjar vid 18.
Nu måste jag måla naglarna o så, c' ya<3


(http://hotspot.webblogg.se/)

En till bok om mode (som ni kanske kommer ihåg så skrev jag tidigare om en fashionsita-bok), denna är skriven av kända modellen Veruschka och lanseras under modeveckan i New York!

Lördag och kvällen går mot sitt slut...

Tjejerna åkte precis hemmåt och nu sitter jag här själv och lyssnar på Elvis. Egentligen borde jag sova för jag ska jobba imorrn men jag orkar inte! Bläääääää...
Ikväll så testade jag en ny frisyr som vi fick se på säsongens modevisningar och även på kändisar så som Mischa Barton. Den är mycket lätt att göra och kräver endast en platttång, en hårspray och toppas med hårparfymen "Pink Sugar" och en glansspray (jag föredrar åklart Lee Strafords "Cuz Diamonds Are Agirls Best friend").
Vi hörs mer imorrn<3<3

Det här gillar jag! Höstens stora trend: snövit hud och blodröda läppar. Enligt mej blir extra snyggt att matcha denna klassiska look med mörkt kastanjebrutn hår precis som Mischa här nere på bilden och locka det. En utav mina absoluta favorit-looker som jag kör med även om det är "inne" eller inte!



Kräftis igen:)

Hej allihopa!:)

Igår började lektionerna på riktigt, men det var ganska okej ändå... Jag menar det var ju ändå fredag och nu är det helg:)
Igår kväll var jag så trött att det ända jag och syrran gjorde var att kolla på två filmer, Casanova och Jane Austens Bookclub.
Ikväll är det tjejmiddag (kräftis) med klassen, det blir kul:)
Ska strax äta frukost och sen börja fixa mej, hörs senare<3


(poch24)
Hon fyller 16 år den 23 november och ska ha festen på Disneyland såklart!;)

Night out!

Hejsan alla!

Det blev tyvärr ingen "Dagens outfit" idag, jag hade alldeles för brottom imorse:/ Men jag hoppas att jag hinner imorrn eller nått:)
Första dagen i skolan var iaf jättehärlig! Det var roligt att träffa alla gamla kompisar igen och känna att de vanliga vardagsrutinerna kommer igång igen. Vi hade en uppgift att göra idag på skolstarten och mitt projekt hette "Princess Sparkle", vann tillochmed ett pris;)
Jag kom hem nu precis från en helkväll ute med familjen. Vi gick först och shoppade lite, åt sedan middag och gick slutligen och tittade på bio. Vi såg "Love Guru", den var superrolig!:)
Jag fick ett par svarta mockahandskar med en rosett på och en sextiotals-cardigan i höstigt brunorangerött från MQ, en oversize pärlring från H&M, en borste med spegel som man fäller ihop som jag ska ha i skåpet, en grå tunika och ett par svarta och ett par vita örhängen från Gina.

Nu ska jag städa bort kläderna från sängen eftersom städerskan bara ändå slänger runt dem i rummet och göra manikyr, love ya mwa!<3



Sista dagen av sommarlovet!!!

Hej alla!

Idag kom jag hem från Frida, som jag sov hos, vid tvåtiden och sen var det bara att byta outfit, fixa håret och lägga maken och springa ut genom dörren, hoppa på bussen och möta upp syrran. Vi spenderade hela eftermiddagen med att shoppa i city. Jag köpte ett par lila höstpumps från dinsko, en senapsgul axeladsväska, en svart klänning med vita stjärnor på och en tillhörande svart väst, svarta hårnålar och en underbar beige trenchcoat från H&M och en Little i-mints med chokladmint-smak. När vi var inne på Urban Outfiters så såg vi Marie Sernerholt och Måns Selmerlöf hand i hand shoppandes.
Imorrn börjar skolan... Jag vet vad jag ska ha på mej, thank god:) Jag vet även vad jag ska ha på mej på kvällen imorrn då jag och familjen ska shoppa, äta middag och gå på bio. Då ska jag ha min nya svarta klänning med stjärnor, en sådan har Miley Cyrus också från H&M och hon hade faktiskt också på sig den bara här om dagen när hon umgicks med sin familj i nått varuhus och roade sig. Dagens outfit får ni se imorrn;)
Nu ska jag fixa det sista inför skolstarten, ciao<3




Pace&Love och Snobben För President!

Träningen gick bra även om vi bara var så några idag. När jag kom hem så läste jag hela Sofis mode ut och in och sen har jag fixat mej lite.
Innan träningen idag så åkte jag iväg och lämnade tillbaka filmen som jag hyrde igår när vi köpte kinamat och handlade några småsaker på älskade H&M. Det som fick följa med hem var ett glansigt silkesbått diadem, ett par guldörhängen "söderknutar" och ett urgulligt manikyrsett som sitter fast på ett rosa satinfodral med vinröd rosett.
Nu ska jag sova för jag ska jobba imorrn, puss och god natt<3

Jojo är Snoopys ansikte utåt då företaget uppmanar ungdomar i USA att rösta i det kommande presidentvalet!



(posh24)

Älskar de här tröjorna, både Ashley och Miley har flera stycken olika var!


(posh24)

Roberto Cavalli designar 300 000 coola Coca Cola-flaskor!


(www.glamour.se)

M och M-K!

Hejsan alla!

Ska strax iväg en sväng och sen ska jag på innebandy ikväll.
Imorrn ska jag jobba och på torsdag börjar skolan:O Men min syrra började idag så jag ska inte klaga;)
<3<3

Grattis till Madonna som blev 50 år i lördags!<3

Missa inte Mary-Kates nya film "The Wackness", kommer i år!


Lite av sommarlovets slut!

Internet har vart urkopplat för vi renoverar lite på undervåningen så jag har inte kunnat skriva, men nu är jag back!;)
I fredags efter jobbet så mötte jag upp två kompisar och gick till en restaurang för lite middag. När vi sedan var klara där så begav vi oss mot Kunsan där allt folk var men när vi kom dit vände vi igen, lite för unga människor med för mycket smink om man säger så! Istället gick vi till Café Albert där det var fullt så vi gick vidare mot trehuset på Sturep där vi fikade på Espresso House.
Igår så hade vi överaskningsfest för Micke som fyllde 20 år och idag har jag jobbat.
Imorrn ska jag sova ut och sen är det första innebandyn för säsongen:)

Nu ska jag kolla på film, puss<3


Snart börjar det igen!:)<3

Kräftis

Det blev ingen sen kväll ikväll eftersom jag ska jobba imorrn men det var en trevlig kräftskiva iaf. Som sagt ska jag jobba imorgon och på kvällen ska jag antagligen möta upp lite vänner och gå ner till Kungsan för lite Ung08.
Se outfiten som jag bar ikväll nedan:

Go' natt<3


Update!

Hejsan alla!

Har varit väldigt bussy så här kommer uppdateringen för de senaste dagarna:

Tisdags:
Då shoppade jag hela dagen. Jag fyndade en gredelin t-shirt med tryck, svarta och beigea chinos och en jättesöt liten väska (den syns på bilden nedan och jag fick en liknande av mamma som hon haft på 80-talet men som jag dumt nog har slarvat bort!) från Monki, en stor mörkbrun läderväska från Wedins, en blommig midjehög kjol från Mango, en rutig skjorta, en svart spets-bolero, en svart- och en mörkgrön-turkos kofta, ett halsband och en svart t-shirt med röda och gröna rosor på från H&M, en hårprodukt från Tigi Bed Head, en hatt med ett svart band (den som jag har på bilden nedan) och massa skolgrejer.

Onsdags:
Igår jobbade jag och sedan hyrde jag och Ida en film och chillade hela kvällen.

Idag: Slängde jag på mig jeansjackan och Wayfaresen och åkte och mötte upp Ida som vart hos frissan. Vi gick då och fikade och köpte en present till Anna som har kräftis ikväll. Jag passade samtidigt på att köpa lite mer skolgrejer.

Nu ska jag börja fixa mej inför ikväll!<3


Dagens outfit:


Ung08 - avspark!

Idag är det första dagen för Ung08 i Kungsan och jag ska självklart dit ett tag. Sen ska jag shoppa lite med syrran medan vi väntar på att mamma ska möta upp oss och då vi ska handla höstgrejer:)
Imorrn ska jag jobba igen och snart börjar skolan. Tillbaka till verkligheten!
Men först är det Ung08 och sista en och en halv veckorna kvar av sommarlovet innan tvåan börjar, ciao<3

Thanx hunnies<3

Tack för kommentarerna, jag gillar också mitt hår:)
Det är min iphone med ett rosa silikonskal på som jag fotade mej med och läppstiftet är nr 825 och heter Pink Brandy för er som undra<3
Go' natt Sverige!

Bruuuuuunt:)

Det tog otroligt lång tid hos frisören (jag har väldigt tjockt hår så jag är van!) men nu är jag äntligen hemma. Jag har ändrat min hårfärg nu och jag älskar det:), se foto nedan.
Innan jag gick till frisören så hjälpte jag min syster att hitta rätt skönhetsprodukter och passade själv på att köpa upp mej på några småsaker som jag behövde. När vi sedan kom till frisörsalongen så överlät jag allt till frisörerna och kopplade av med varm choklad och senaste mode- och skvaller magasinet. När jag sedan blev hungrig så gick min syster iväg och köpte några jättegoda mackor till lunch snäll som hon är, hon satt faktist och tittade på under de typ tre och en halv timmarna när mitt hår blev fixat. Imorrn är det hennes tur dock och då ska hon färga bort sitt blonda hår till en ljusare brun färg.
Imorrn blir det Ung08 och shopping, c' ya<3<3





-Nagelbandscreme
-Korallfärgat läppstift
-Vita pärlörhängen
-Oversize ring i färgerna guld, brun och caramel

Makeover på g!

Hejsan sötnosar!

Ska precis iväg till frisören och fixa mej! Sedan ska jag vell hitta på nått med nån kompis.
Igår så vart det filmkväll med syrran (vi såg "Heartbreak Girl" med Malin Åkerman), jag var egentligen bjuden på fest men det var jätteskönt att bara ta det lugnt.
Imorrn börjar Ung08 och jag tänkte åka dit på eftermiddagen och möta upp syrran och gå en sväng och shoppa lite innan mamma kommer och möter oss från jobbet. Vi ska ju få shoppa lite höstgrejor med mami, det är ju alltid kul att få lite nya kläder inför skolan och hösten!
Nu ska jag strax ge mej av till frissan (stay tuned för resultatet!)<3<3


Girls just wanna have fun!

Igår vart det filmkväll med tjejerna och idag skulle jag egentligen ha jobbat men jag mår lite dåligt, har ont i huvudet, så det blev inget av med det.
Nu har jag precis kommit upp på mitt rum efter att ha ätit jordgubbar och blåbär i vaniljyoghurt till lunch och lyssnar på Miley Cyrus nya album "Breakout".
Idag ska jag bara ta det lugnt tror jag, vi hörs sen<3


DKNY och Dior<3<3

Hade inte en chans att skriva något igår, så här kommer uppdateringen:
Jag jobbade först hela dagen och stod sedan när jag hade slutat inne vid make-up artisterna och sminkade mej, fixade håret och drack en islatte. När jag och min syster var klara där så drog vi oss ner mot Kungsan och mötte upp mamma och pappa på Victoria för drinkar. Det var mysigt och min farbrors tavlor hänger där inne:) Sedan, några cosmopolitans senare, så gick vi över till Stureplan och gick in på East, klockan var då runt nio och det började redan bli helt packat på Stureplan iochmed Go08. Jag åt jättegos mat (sushi) och när vi efter några timmar skulle bege oss därifrån så var hela stan fullpackad med människor, man kunde knappt ta sig fram. Vi stod ett tag vid utebaren på East och kollade på alla hundratals människor som köade för att komma in, herregud säger jag bara. Tillslut så tog de bara in stamgäster...
Jag träffade några kompisar på väg till en taxi och sedan åkte vi hem. Det var en rolig kväll iallafall!
Idag så ska jag vell bara ta det lugnt, ska jobba imorrn men kanske hittar på något ändå, får se.
Skolan börjar närma sig, är det jättefel att jag längtar lite? Jag menar jag vill träffa alla och bära höstmodet, vilket är mitt favoritmode btw, och få bra betyg. Men framförallt så vill jag klara av tvåan så att studentåret kan börja!:)

Ha en bra dag biatches<3

Rachel Bilson designar jeans för DKNY, kolleltionen kommer att heta "Edie Rose" och släpps i september i år!



Den här SKA jag köpa: Dior "Diorshow" Iconic Mascara! Deras nya mascara som är "Fashion Icon-inspirerad"<3


Sommar eller höst...?

Körlekitonen gick superbra men vädret var desto sämre, och är fortfarabde btw... Iallafall, efter så åkte jag och mötte upp en kompis och vi gick runt i centrum i några affärer. Jag köpte b la en transparent lila fin topp från MQ, en rosa- och en svart-grå-mönstrad mapp, rosa kollegieblogg och ett par svarta strumpbyxor. Nästa söndag ska jag köra en shoppingrunda inför skolan och hösten, längtar:)
Nån som ska på 08 nästa vecka? Jag ska iallafall det och speciellt på The Voice på lördagen.
Imorrn ska jag och syrran jobba och sen möta upp mamma och pappa på antingen East eller Sturehof för en familjemiddag. Vad ska jag ha på mig? Kanske min nya topp? Aja får fundera lite på det:)
Vi hörs senare för nu ska jag träna på att sjunga (ska ju ha en kurs nu i tvåan som heter "Musikestetisk fördjupning", så måste öva)!

XX -Elin

How to be a fashionista!

Vädret fortsätter vara lika grått och tråkigt... Jag ska iallafall köra idag och sen som sagt träffa en kompis ikväll. Tänkte ha på mej min nya svarta kjol och så har jag precis målat mina nagalr i mitt nya korallfärgade nagelack:)
Skolstarten kryper bara närmare och jag kan enkelt konstatera att sommarlovet har gått alldeles för fort! Men vi har mycket roligt att se fram emot också, som t ex flera olika roliga filmer som har premiär i höst, höstlovet, julafton och såklart att träffa alla gamla kompisar igen:)
Jag tänkte svänga ut för en shoppingrunda precis innan skolan börjar och shoppa lite höst och skolstarts-gejer, det är faktist en utav mina favoriter, att shoppa inför skolan alltså.
Nej nu måste jag fixa mej, ciao<3


Boken "Fashionosta" av Martina Bonier har jag kollat på många gånger, kanske ska köpa den? Den finns iallafall b la på Åhlens City:)


Bilder från Haute Couture-visningen för vinter o8/o9 i Paris!<3

Trubbel i shoppingparadiset!

Idag har jag bara jobbat och efter jobbet sprang jag ner en snabbis i SOUK-gellerian och köpte en jättefin svart midjehög kjol i satintyg från Rut m.fl inne på Miss J. När jag kom hem så åt jag lite GI-middag och nu ska jag kolla på en film och fixa manikyr.
Imorrn har jag körlektion igen och sen ska jag nog ut med kompisar på kvällen, catch ya later<3

Har funderat länge på att köpa denna underbara doft från Marc Jacobs, den finns ju i grapefrukt och basilika också men päron är min favorit. Enda problemet är jag jag tycker inte att en bodysplash är värd ett djupdyk i plånboken efter dryga 600:-, även om det är 300 ml i en flaska och den luktar underbart. Den mängden med doftsplah hinner man ändå inte använda slut innan den blir gammal... Iiiii, vad ska man göra? Kan den inte komma i 100 ml eller nått istället?! Nån mer som lider med mej?




Bild från min och bästisens shoppingrunda i måndags när jag provar min nya jeansjacka:




Min nya kjol:



Mycket händer i heta Hollywood för tillfället!

HSM-stjärnorna sågs lika snygga som vanligt på Teen Choice Awards 2008, likaså Miley Cyrus, Lauren Conrad och många fler!







Audrina Patridge skaffar en egen blogg (tack för infon prepared.blogg.se<3)!
Link: http://audrinaxo.celebuzz.com/
Kim har ju som känt också en egen blogg där hon precis lagt upp sin första sminklektion!
Link: http://www.kimkardashian.com/

Här ser ni en av bilderna från Audrinas photoshoot för senaste nummret av Six Degrees<3

(http://audrinaxo.celebuzz.com/2008/08/fashion-and-fun-for-six-degrees.php)

Jag trodde aldrig att den skulle komma! Den andra filmen av "Systrar i jeans" kommer i år, rättade sagt den 8 augusti, i usa iaf. När den första filmen kom så visste jag ej vem America Ferrera (aka Ugly Betty) eller Blake Lively (aka Serena Van Der Wodsen) var, hur som helst så måste den ses!





Här ser ni min favorit-kändis på väg från en intervju hos MTV Studio om den nya filmen:
Loooove her outfit<3

Lite av mej!

Dagens outfit:


-Jeansjacka från Zara
-Mörkblå- och vitrandig skjortklänning från Gina Tricot
-Konjaksbrun skinnväska från Fiorelli
-Svarta leggings och mörkgråa stickade overknee-strumpor från MQ
-Vita och blommönstrade skor med peeptoe från Fillah Sugha Jeans
-Konjaksbrunt flätat läderskärp från Gina Tricot
-Svart brett diadem med rosett från Gina Tricot
-Stora silver ring-örhängen med strass från ALDO New York
-Nagelack från Essie i färgen "Ballet Slippers"

Några superb skönhetsfavoriter:


-Shine-spray från Lee Stafford
-Hårparfym "Pink Sugar" från Aquolina
-Shower gel från L'occitane
-
Tandkräm "Paradise Mint" från Marvis
-Bumble and Bumble cocos-schampo och -balsam och stylingcreme
-Hårolja från Kérastase
-Sheer Hold Hairspray från Frederick Fekkai
-Parfym: Vera Wang "Princess" och Escadas sommardoft "Moon Sparkle"
-Hårborste "Popular" från Mason Pearson
-Mineral-smink från id
-Vattenfast svart eyeliner från Lancôme
-Facial spray från Evian
-
Nagelack: O.P.I "Los Cabos Coral" och Essie "Ballet Slippers"
-Läppglans: Make Up Store "Scent lips Rif-Raf" (det luktar vattenmelon, mums), Rimmel "Vinyl Stars" och Dior Kiss "Spicy Guava"

Shopping:)

Mitt svarta satin-armband med rosa, gula och gröna mönstrade blommor på, som jag har på bilden från Grekland när jag sitter på Starbucks, kommer från Topshop men det finns ett liknande på Gina Tricot har jag sett. En annan fråga kom om jeansjackan, den köpte jag på Zara för 500:-, jag blev faktist glatt överaskad att den inte kostade mer:)

Biodags igen:)

Igår så shoppade jag och Frida lite i city, jag köpte en jättesnygg mellanblå jeansjacka, 50-tals-undisar och lite smink. När klockan sedan blev biodags så gick vi och såg The Dark Night och fick gratisbiljetter av några som gjorde ett test vid biografen, vi skulle smaka på några olika fruktdrinkar och säga vad vi tyckte om dem. Vi fick tillochmed mina favoritplatser, plusstolar:) Filmen var jättebra, men jag måste erkänna att jag mest såg den för att Heath var med!
Efter bion så drog vi oss vidare till Stureplan och TGI, där satt vi större delen av kvällen och åkte sedan hem till Frida där vi träffade lite fler kompisar.
Idag så har jag körlektion och sen ska jag träffa kompisar ikväll, men inte så sent för jag ska jobba imorrn.
Moore later<3

De här gillar jag:)
Little i-mints med en praktisk spegel, bra att ha i väskan:)
Frederick Fekkai-hårspray!

Foton från grekland<3

Foton blev självklart tagna på semestern och jag glömde att nämna förut att en av höjdpunkterna med resan var STARBUCKS!!!!<3


Hemma bäst?!

Landade i Sverige för en dryg timme sedan och vad ser jag när jag tittar ut genom fönstret, jo regn! Från att ha kommit från soliga och sköna Grekland till det här... Men jag ska inte klaga för veckan i Grekland var super och jag är solbränd:) Också så är det väldigt skönt att vara hemma igen.
Har shoppat lite grejer, b la ett läppglans från Guerlain "Teracotta", parfymen Miss Dior Chérie Eau De Printemps, en svart eyeliner från Lancôme, smycken, skor och lite annat.
På dagarna så solade vi och badade antingen på stranden eller vid poolen på hotellet och på kvällarna gick vi ut på resauranger och barer. På måndagarna hade de tillochmed "Elvis Night":D
Nej nu ska jag packa upp, hörs later<3


Kreta, love you<3

Heeeejsaaaannnn alla!!!!

Fick tag på en dator här i Grekland och jag måste bara säga att jag är jättebrun:)
Har precis varit inne i den gamla staden vid hamnen med massa lyxbåtar och ätit jättegod middag.
Vi har det för najsigt här nere så jag vill inte åka hem på söndag...
Men men båda It-girl böckerna är utlästa så jag behöver köpa nya:) Har shoppat lite gran här nere men saknar Sthlm och alla er, vi ses på söndag<3

Ps. Sitter och dricker cosmos och lyssnar på livemusik och det spelas Elvis och andra bra favoriter! Ds.

RSS 2.0