Lover

Hej alla!

Igår så grillade jag och massa andra ute och sedan sov Frida hos mej. På morgonen idag så gick vi ut på min baksida och åt jordgubbar, melon och annanas och badade och solade, det var så skönt! Sedan höll vi på så hela dagen och pausade endast för att gå och köpa en glass. Nu har jag duschat och fixat mej och målat naglarna i mitt nagelack "Lover" från Victoria's Secret. Snart kommer mamma hem från golftävlingen och då ska vi grilla o sen ska jag och Frida åka och möta upp massa kompisar och gå ut, c 'ya<3

Stackars Amy!

Stil och mode, love it<3

När jag kom hem från skolan så bestämde jag mig för att skippa golfen och istället ta en skön promenad i det varma vädret. Sedan så badade jag i poolen, solade, läste GG, drack isdrinkar och pluggade om vartannat ute i solen på verandan. Det var superhärligt! Nu, efter jag har badat i de sista solstrålarna, så har jag duschat och ätit middag, jag åt faktist samma sak som Blair i GG:) Imorrn har vi bara tre lektioner och sen är det helg, jippie! På kvällen kanske jag och massa kompisar ska dra någonstans och chilla men innan det så ska jag på en tur till NK. Nu ska jag smörja in mej med min nya after sun från Hawaiian Tropic, puss<3

Trendsättare nr 1?!<3

I skolan

Sitter i skolan och har typ inte haft typ några lektioner idag. Vi hade en aschill engelska med betygsnack (fick MVG i både Eng och Sv dåra) och efter det hade vi typ ingen matte. Nu väntar jag på en fem minuters lång samhällslektion och sen en naturlektion. När vi sedan slutar så ska jag hem och plugga till samhällsprovet imorrn och sen åka på golfträning.
Ciao<3

Chace Crawford, [url=/leighton_meester]Leighton Meester[/url] var glad!


SJP stjäl rampljuset för de andra Sex And The City-stjärnorna?!

Hejsan allihopa!

Idag slutade jag betydligt tidigare än jag brukar och sista lektionen var musik, då vi spelade upp låtar i våra ensamble grupper. Jag sjöng i min grupp och vi spelade upp Jolene med Dolly Parton, det gick bra:)
Sedan när jag kom hem så pluggade jag och läste GG, vilket jag snart ska fortsätta med. Efter det så ska jag överösa mig själv med skönhetsprodukter från Victoria Secret, Pink Sugar, Matís Paris och Hawaiian Tropic och måla naglarna i mitt nya nagelack som är rödkorallskimrande och supersnyggt som kommer gå perfekt till mitt outfit imorrn, lite safarichict mode.
Vi hörs senare, mwa<3

SJP ser somvanligt helt stunning ut på röda mattan, här på ytterligare en premiär för Sex And The City-filmen som snart kommer hit, iiii:) Föresten visste ni att mitt favorit underklädesmärke, Cosabella, har gjort en Sex And The City-kollektion med underkläder från var och en utav de fyra karaktärerna? Carries är rosa och såklart finast!:)

Kändisspaning på stan...

Hej alla!

Imorse var jag och klippte och färgade håret, det blev jättefint:) Sedan åt jag sushi till lunch och efter det shoppade jag med Ida hela eftermiddagen. När vi gick in på H&M så ser jag tre skitsnygga killar så jag kollar upp och då möts min blick med Dannys (idol-Danny asso) och resten av EMD, de är sååå snygga i verkligeheten! Sedan så gick vi vidare mot gallerian där går jag in på en affär och ska betala ett par örhängen, då ser jag att han som jag ska ge kortet till inte är någon mindrde än Shane från Floorfiller, haha. När vi sedan nästan var klara med vår långa shoppingrunda så går vi runt i Gallerian lite till och då kollar någon på mig igen och då är det Danny fast ensam den här gången. Det var en rolig shopingrunda!
Jag inhandlade en hårparfym från Pink Sugar, en aftersun från Hawaiian Tropic, en persikofärgad ögonskugga från Make Up Store, massa kläder, en vit skolavslutningsklänning med fokus på ryggen från Miss J, massa smink och grejer från H&M, smycken, nionde GG-boken och massa mer:)
När jag var tvungen att sluta shoppa så åkte jag till ett styrelsemöte med MUF och nu kom jag hem. Ska strax gå ner och hämta min favorityoghurt med coccossmak och läsa GG, pussar<3

Ni har vell inte missat att dessa är ett par även på
riktigt?!

En viss modetidning är ljuspunkten på måndagarna, nån som håller med?!

Sitter och skriver med otrokade naglar (rosa) och har precis duschat. Träningen var toppen och jag ska snart njuta av veckans bästa tidning, nämligen Sofies mode:) Som redan nämnt så har jag ingen skola imorrn, med det har ni:) Det ska bli så skönt och på onsdag har jag halvdag. Men vi har hur mycket prov och läxor som helst kvar, jag menar det är ju liksom sommarlov nu i princip!
Aja nu ska jag måla topcoaten på naglarna med Selly Hansen "Mega Shine", it's the best! C'ya<3

Sista träningen!

Hejsan, har precis skrivit rent lite protokoll för MUF. Vi har styrelsemöte imorrn och innan det så ska jag först klippa och färga håret och sen shoppa. Jag är nämligen ledig imorrn:) Nu ska jag börja fixa mej inför säsongens sista innebandyträning och sen ska jag hem och plugga och läsa Sofies mode.
Puss<3

De köper hus i Frankrike, där de har semestrat ett bra tag nu!

Elvis kommer till Sverige!

Kom hem från middagen nu och ska fixa några sånger till sångpedagoglektionen imorrn. Vi har ingen natur på morgonen så jag börjar vid tolv:) Sen så har vi matte och spanska och efter det ska jag hem och renskriva protokoll för MUF för att sedan åka på innebandyträning. De blir då den sista innebandyn för säsongen, men vem säger att vi måste sluta träna för det? Vi kanske börjar med fotboll istället!
Idag när jag låg ute och stekte i solen och badade, så läste jag ut åttans GG-bok och hoppas innerligt att jag får den nionde imorrn av mamma och att hon samtidigt passar på att köpa hem Sofies mode också!

Igår så fick jag reda på att det kommer ett band hit till hösten som ska ha konsert med bara Elvis-hits, den heter "Elvis Forever"! Snacka om att jag fick spel! Jag ska såklart gå och kan knappt bärga mej:) Tillsvidare får jag bara fortsätta att öva in alla 602 låtar som Elvis har gjort.

Nu ska jag fixa de där sångerna, go' natt sweethearts!<3

Måste bara tala om att jag älskar diamanter och speciellt Cartier (som detta halsband är) och Tiffany's, don't you?!

Sol och Bad

Hej, fint väder! Perfekt för att gå ut på baksidan och sola, bada i poolen och läsa GG. Det är precis vad jag har gjort och nu gick jag in för att skriva lite och lyssna på musik i min iphone. Ska snart duscha och fixa mej inför middagen ikväll. Men juste, igår, snacka om skandal eller vad?! a) Rysslands bidrag sög b) vad var det för nån ful kille som åkte skidskor på scen? c) Charlotte var så mycket bättre!

Hörs senare darlings, puss<3


Out Of The Light Like A Star Like A Hero...

Hejsan:) Kom hem från Rålis för en halvtimme sen kanske och börjar nu ladda inför en helkväll fullspäckad av schlager! Jag tror verkligen att Charlotte har en chans att vinna eller iaf se till så att vi slipper kvala nästa år! Eller vad tror ni?

Imorrn ska jag förhoppnigsvis åka med mamma och handla nya lakan och kuddar till mitt rum och sen så ska familjen åka på middag ute på Ekerö.

Nu ska jag kolla på min favoritfilm, Breakfast At Tiffany's med Audrey Hepburn, tills schlagern börjar. Vi hörs senare puss<3


Picknick

Hejsan alla!

Kvällen igår var jättemysig och vi grillade spelade gittar och sjöng och jag var modell ute på bryggan medan evvi var fotograf! Vi hade jättekul:)

Idag är det väldigt fint och sommrigt väder, så varför inte utnyttja det? Jag ska det iaf och det gör jag genom att ta en tur till Rålis för en picknick med en kompis. Ska strax åka men innan ska jag leta fram min röda filt med vita hjärtan och sätta på mig mina bruna kilklackssandaler, skinnjacka och pilotisar!

Ciao!<3

Älskar Mischas stil!

Grillkväll

Hejsan, det är fredag, ut med er!

Ikväll ska jag och massa kompisar åka och grilla:) Vi förtjänar en kväll (eller kankse två) ute efter att vi pluggat så hårt, tycker ni inte?! Bara en jobbig vecka kvar med prov, projekt och läxor. Nu är det bara, enligt mina beräkningar, två veckor och fem dagar till avslutningen. Säg efter mig: två veckor och fem dagar till avslutningen, två veckor och fem dagar till avslutningen, två veckor och fem dagar till avslutningen!

Nu ska jag förbereda mej för en utekväll med kompisarna, you know you love me<3

När jag är ledig på tisdag så är detta vad jag skasysselsätta mej med - shopping alltså! C' ya<3

Någon mer än jag som älskar Swarovski?!

Hejsan! Okej jag vet att det är sent men jag har inte hunnit skriva innan. Jag satt över i skolan och skrev på mitt projekt och sen åkte jag direkt hem och pluggade och åt middag. Efter det var det golfträning och sen ännu mera plugg! Nu har jag i vart fall duschat och fixat mej och sitter just nu och filar naglarna med en fil med rosa Swarovskikristaller på i olika nyanser och målar naglarna med ett rosa nagelack med swarovskikristaller i. Imorrn är det en ganska kort dag i skolan och sen är det fredagkväll och helg, jippie!

Puss<3

Love it:

NOUGAT från London,<3

Nu har jag precis klickat hem en underbar handcreme från accessora, den är från NOUGAT London och är väldigt populär just nu. Den har faktist just kommit till sajten! Något annat som jag tänkte köpa, men ändrade mej i sista sekunden, var doftljus från Voluspa. Jag kom på att de kan jag faktist köpa på Åhlens, minus frakten, och sen så tror jag att jag också vill ha de trendheta doftljusen från Diptyque.
Igår hade jag på mej ett par nya bruna sandaler med massa remmar och kilklackar, det kommer att ta över nu i sommar! Jag har en förkärlek för skor och ni vet vad man säger, en tjej kan aldrig ha för många skor!
Nu ska jag ner och hämta vatten och sen ska jag läsa GG, puss & go' natt<3


LiLo spelar in ny skiva?!

Hej allihopa:)

Idag så har jag vart länge i skolan och jag kom bara för någon timme sen. Har suttit och läst GG bok nr 8 och nu lyssnar jag på lite musik. Ikväll ska jag ät jordgubbar och kolla på DSM, vi hörs senare<3


Sommarlängtan!

Har precis målat naglarna pärlemovita i "Magic Frost" och väntar på att middagen ska bli klar. Ikväll kommer DH, det bli spännande! Ska snart duscha och sedan ska jag planera vad som ska shoppas när jag ska ut på shoppingrunda om några dagar.

Jag vet inte vad jag ska ha på mig på skolavslutningen! Jag kommer förstås gå ut och leta flitigt i affärerna men jag vill veta nu! Jag tänker vitt, ljusa pastellfärger och blommigt, hm... Sedan måste jag fixa skor också och hår, väska och smink. Jag måste också hitta något att ha mig på min kusins student och midsommar. Aja, det löser sig!

Nu ska jag ner och kolla ifall mamma har köpt Gossip Girl-boken nr 8 till mej:)<3

Inte nog med att hon håller på att promota sin nya film över hela världen, nu har hon även rest till Paris i några dagar för att göra reklam för sin nya parfym "Covet"!

Orange är sommarens heta färg!

Har precis kollat på sista avsnittet av GG, guud jag älskar det bara mer för varje dag som går! Programmet kommer tillbaka för säsong 2 i höst, den består av 24 avsnitt. Can't wait!
Nu ska jag läsa Sofies mode, hörs senare puss<3

Snygg klänning Katie! Hon ska vara med i teatrar på Broadway snart, det hade vart kul att se!

Kanal 3, varför?

Hej, sitter ni på lektion nu? Det gör ni säkert.
Jag har också lektion men jag sitter i datasalen (med Linda som går i min klass och hackar sig in på andras datorer och skriver saker som "Linda är bäst" osv) och tänker på er, mina läsare. Jag jobbar med ett projekt och det går hyfsat bra. Har inte rätt studiemotivation bara, jag vill ha sommarloooov!

Igår kväll blev jag (och säkert flera av er) väldigt besviken på kanal 3, det kom ingen Cashmere Maffia:( Men jag har iaf både GG-säsongsavslutningen kvar (hann inte kolla på det igår eftersom jag var för upptagen av att läsa ut sjuans GG-bok) och hela Sofies mode att se fram emot när jag kommer hem.

Jag har träningsverk idag, Sara körde hårdträning med oss igår! Haha, love you darling!<3

Nu måste jag back to work, teddybearhug!

Lauren ConradVad gör Lauren med Spencer Pratts syster Stephanie, jag menar L.C och Spencer är ju varandras favorit att-hata-objekt?!

En typisk måndagskväll!

Innebandysäsongen börjar gå mot sitt slut och idag var näst sista passet innan sommaruppehållet. Det var en rolig träning fast vi var så några! Love you girls<3
Något annat som också gör ett upphåll för att återvända till hösten är mina kära serie Gossip Girl som har säsongsavslutning idag. Det ska jag kolla på efter Cashmere Maffia och sen ska jag fixa manikyr. Jag har inte fått veckans modetidning än men mamma kommer hem med den senare ikväll:) Vi hörs, glöm inte att spana in min blogg varje dag, man vet aldrig vad som kan komma upp!<3

Snart gifter de sig!

Rast i datasalen

Hej alla!

Sitter i datasalen nu med massa från klassen och väntar på att vårshowen ska börja. Vi slutar efter den och sen ska jag hem och inte plugga och åka på innebandy. Ikväll kommer Cashmere Maffia, jippie, jag älskar det!:)
Idag har jag på mig mina nya svarta sandaler (lite gladiatorinspirerade) med svarta diamanter som jag köpte häromdagen. Jag blev inspirerad av Blair, hon köper ju alltid de nyaste trendheta sandalerna och skorna och hon har ungefär sådana!
Nu ska jag läsa min gossip girl-bok som jag tog med mig idag, på måndagar har vi typ en tre timmar lång håltimme så!

Hörs senare, puss<3


Älskar GG-stilen!<3


Äntligen!

Hejsan:) Idag är jag glad, vädret börjar vända igen äntligen!

Jag börjar klockan tio och har en rätt så chill dag i skolan. Sedan ikväll är det innebandy och säsongsavslutning för GG!
Nu måste jag sminka mej, vi hörs, love u<3


Sarah Marshall, hatad?!

Snälla säg att ni har lika tråkigt som jag en söndag som denna? Jag vågar knappt dra upp mina persienner för att jag vill inte se vilket väder det är därute och jag vill heller inte gå ut! Det ända jag har kommit mig för att göra idag är att läsa Gossip Girl och knappa in lite saker i min rosa mobil... Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart duscha och göra manikyr. Det är förresten Gossip Girl-maraton på tv, fast det är förstås gamla avsnitt! På tal om det så är det säsongsavslutning för det programmet imorrn för de som tittar i samma takt som USA.
Igår såg jag världens roligaste film "Forgetting Sarah Marshall". Inann hade jag och Ida vart och ätit jättegod pasta på en Italiensk restaurang och sedan gick vi över gatan till Sergels biograf och kollade på den. Vi har velat se den sedan vi var i New York för där hade de som stora vita reklamskyltar överallt med svart text som sa saker som "Yes, you do look fat in those jeans Sara Marshall" och "I'm so over you Sarah Marshall". Det fanns liksom ingenting som antydde att det var en reklam för en bio, så när stora bussar åkte förbi med den reklamen trodde vi att det var någon kändis där som folk hatade tills vi såg reklamen på tv. Anyway, ni måste se den! Vi hörs senare<3

Huvudkaraktärerna!

Vaniljlatte och Fruktjuice

Hejsan! Lördag, yes!

Imorse (vid elva) åkte jag och Frida hemifrån henne och hon åkte till jobbet och jag gick och köpte en vaniljlatte medan jag väntade på pappa och syrran. När de äntligen kom så gick vi och shoppade lite (jag köpte ett ursnyggt svart linne från MQ med en bar axel, sjunde GG-boken och lite annat) och sedan köpte vi med oss lunch hem. Nu har jag precis läst ut sjätte GG-boken, och ska snart påbörja nästa, och dricker en fruktjuice som jag precis gjorde ur vår nya juicepress som vi köpte igår. Den består av citron, kiwi, passionsfrukt, grapefrukt och äpple, den är jättegod och nyttig!
Ikväll så är jag och familjen bjudna på en middag men jag orkar inte följa med tror jag så jag ska nog åka och kolla på bio och äta middag med Ida, hörs<3

LÄS!

Fredagsfika

Hej alla!

Det är fredag och nu ska vi ha kul. Det har jag iochfösig redan börjat med. Jag fikade med kompisarna efter skolan och ska snart möta upp en kompis och vi ska hitta på något kul!
Imorrn finns det också roligheter som väntar och om ni inte hör något mer från mej idag så beror det på att jag inte kommer sitta inne och skriva på datorn, vi ses;) U know u love me!<3


Filmfestivalen i Cannes är en stor hit!

Hejsan, jag ska strax ner och äta middag och sen ska jag iväg och spela lite golf. Det ska bli sååå skönt med frisk luft, jag känner med rätt trött nu efter skolan och att bara ha läst GG och kollat på The Hills.
Ikväll efter golfen så ska jag kolla på DSM och sen kanske blogga lite till och såklart läsa om min favoritbloggerska!

Ses senare, u know u can't wait, puss<3

Mischa, snyggast på filmfestivalen? - Absolut!<3

Ett prov som gick hela vägen iallafall!

Har precis haft mitt muntliga nationella prov i engelska, man spikade ju ett mvg dåra:) Nu sitter jag i datasalen och håller på att "plugga" lite... Efter det här så har vi matte, blä, och sen så har vi lunch. Ikväll är det golfträning, men kul det ska bli i det här vädret liksom!
Dirty Sexy Money kommer iallafall ikväll och det ska bli riktigt kul att titta på och sen ska jag såklart läsa GG, i love it, puss<3

Lindsay LohanDe är just nu i Paris, jag vill me!

Vann rätt tjej?

Saleisha vann! Hon var ju en värdig vinnare men det var Chantal också. Jag sitter just nu och gör pedi- och manikyr och ska snart läsa GG innan jag somnar. Imorrn har jag bara ett lätt nationellt prov i engelska, muntligt, och sen så har vi typ inget jobbigt. Jag kan verkligen behöva en prov-fri dag!
Nu ska jag måla mina finger naglar i "Milkshake", puss<3


TopModel-final

Hej alla!

Ikväll är det TopModel-finalen och sen är det dubbelt Sex And The City. Just nu sitter jag och lyssnar på Amos Lee och kollar i nya H&M-katalogen och sätter ett E med min eye-liner för varje grej som jag vill beställa, hittar ursöta sommargrejer som väcker ha-begär!
Ses här lite senare, puss mwa<3

Stilikonen Tinsley Mortimer!

En regnig sommar- eller höstdag?

Snacka om dåligt väder! Jag frös nästan ihjäl idag när jag gick ut i mina nya vita tygskor och tukosa leggings, det är nästan så att man vill byta ut skinnjackan och trenchcoaten mot vinterjackan igen, eller vad säger ni?
Dagen till ära så hade jag två prov som förde med sig huvudvärk som inte blev bättre av att jag levde på i stort sett en enda banan hela dagen. Nu ska jag iaf tvinga mej själv ut i det hemska vädret och ta en promednad med en varm kaffe i handen, love<3

Det är sånt här väder vi vill ha!

Sex And The City-frossa

Längtaaaaar verkligen till "Sex And The City - The movie", den kommer snart hit till Sverige. Här premiärar den den 21 Juni men på flera andra ställen så har den redan eller ska strax visas! Såååå orättvist... Jag ska se till att knipa en biljett till första visningen här, jag älskar premiärer:)

Här är de på sin världspremiär av filmen i London igår<3

Shopping-terapi

Hejsan, jag berättade ju imorse om mina två nationella prov som jag hade idag. De gick inte så jättebra kan man ju säga! Det första var det två timmar långa matteprovet som gick helt ok, men sen så hade jag muntligt nationellt prov i spanska och det sumpade jag totalt! Aja, efter det iaf så åkte jag och mötte upp mamma som var på lunch och hade precis vart på massage, så vi gick och åt sushi och shoppade. Det är bästa terapin tycker jag; jag köpte ljusa turkosa leggings med lyster och ett par persikofärgade leggings från MQ, ett par vita tygballerina, svarta gladiator sandaler med svarta diamanter, ett nyinkommet persikofärgat läppglans "Tutti Frutti" från Rimmel och sjätte GG-boken "Leva livet här och nu". Efter det så tog jag en latte och gick på körkorts-synkontroll, jag såg jättebra:)
Nu ska jag kolla på GG, så c' ya wouldn't wanna be ya!<3


Läkerol i lyxförpackning

Ska strax till skolan, jag ska bara låta naglarna torka och sen ska jag äta frukost. Jag har två nationella prov och sen så slutar jag. Idag ska jag försöka ta mej ut och springa, plugga musik till provet imorrn, kolla på Ugly Betty, Desperate Housewives och Christine. Jag ska även kolla på senaste GG, jag hann inte det igår iochmed att jag tränade och kollade på Cashmere Maffia:) Wish me luck, puss<3

Jag såg de nya läkerol igår först, de kom vell kanske för några veckor sen:) De är iaf jättegoda och kommer i söta förpackningar!

Lova mej att aldrig missa att gå in på Intermix om du har chansen?!

Vädret idag var som en kylig vår- eller höstdag tycker jag. Det var ju så himla fint i helgen, aja det blir säkert finare snart igen:) Jag läste nyss ut femte GG-boken och ska köpa nästa typ imorrn eller nått, snacka om upsession?!:) Strax så ska jag på innebandy men medan jag fixar mej så ska jag lyssna på min favvolåt, Rihannas "Take A Bow". Ikväll så ska jag läsa Sofies mode, kolla på Cashmere Maffia och Gossip Girl, längtar!<3

Lauren Conrad och Audrina patridge shoppar på Intermix!<3

En inte så dålig söndag

Har precis lackat naglarna med Victoria's Secret och sitter och funderar på om jag ska ha på mig flats eller klackar imorrn i skolan... Aja, dagen har iallafall varit väldigt najs för en söndag. Jag har i stort sett bara shoppat, solat, grillat och läst Gossip Girl:) Imorrn däremot (och hela veckan som väntar) blir inte lika chill. Jag räknade ut att jag har sex prov denn vecka, sex stycken! Fast de flesta är nationella, men ändå!

Vi hörs imorrn, god natt alla!<3

Sommar på väg

Efter en lång shoppingtur så är jag äntligen hemma. Jag köpte mest kläder och b la en kornblå sommarklänning som är en nästan exakt likadan som den som Cameron Diaz hade på sig i filmen jag såg igår och ett foto på den klänningen har jag lagt ut här på min blogg för ett litet tag sedan men jag lägger ut det igen. Jag blev jätteglad när jag hittade den:) Ikväll ska vi grilla, det är ju värsta sommaren nu. I förmiddags var det 30 grader typ:)
Puss<3


Brittan är på bättringsvägen!

Godmogon alla, min syster väckte mej för en halvtimme sen så jag tyckte att det var lika bra att gå upp. Snart ska jag gå ner och äta frukost och sen ska jag fixa mej och åka och shoppa. Vi hörs senare, <3

Britnet har blivit riktigt vältränad och hon har fixat till sig. Desseutom så har hon bett sin familj om ursäkt för allt och fått utökad vårdnad om sina barn.

What Happens in VEGAS

Kvällen bestod av en middag på en trevlig restaurang, en fika på ett trendcafé på Drottninggatan och sedan bio, vi såg ju What happens in VEGAS. Det var en utav de bästa filmerna jag sett på länge, omg den var så sjukt bra!!! Ni måste se verkligen se den:) Imorrn ska jag åka och shoppa och äta sushi, puss<3

Nya leggings? Ja tack!

Igår så grillade och chillade vi ett helt gäng nere på några kilppor vid en strand, det var jättemysigt med solnedgång, brasa och gitarr. Vi skippade ängen och åkte dit istället. När det ganska mycket senare var dags att dra sig hemmåt så sov jag över hos en kompis. Idag däremot så har jag solat och badat på baksidan, så hela jag luktar Hawaiian Tropic. Ikväll så blir det middag och bio, vi ska se "What Happens In Vegas", can't wait:)<3

En ny leggings-kollektion singerad Lindsey Lohan!:


DSM

Nu har jag precis duschat efter golfträningen och snart så börjar Dirty Sexy Money. Då tänkte jag gå ner och hämta lite chaitea från Starbucks och sedan fixa naglarna. Vi hörs senare, ciao<3


Veckans snyggaste outfit?

Nicole Richie, som försöker gömma sig från papparazin i sin hatt och sina solglasögon,
har en väldigt snygg outfit för dagen!


Det går inget vidare för Amy Winehouse!

Dagen har bara flytit på och jag kom hem för ett tag sedan. Ikväll ska jag spela golf och kolla Dirty Sexy Money, har iochförsig inte kollat på alla avsnitt för det finns så många serier att följa men jag kollar lite då och då. Imorrn är det äntligen fredag och då ska jag först till Sollentuna Centrum och sen köpa med mej sushi hem. Efter det, lite senare, så ska jag och flera kompisar åka till en äng och grilla:) Vi hörs<3

Amy Winehouse arresterades igår misstäkt för droginnehav,
det har ju publicerats en video där hon och Peaches Geldof röker på!


Ashlee Simpson är aktuell med en ny skiva,
hon är gravid och nästa helg så gifter hon sig med sin Pete!

Plugg

Hej alla!
Idag fick vi som tur va sluta jättemycket tidigare och sedan dess har jag vilat lite medan städerskan städade klart och sedan pluggat och ätit middag. Jag ska kolla på Topmodel ikväll, fixa naglarna och nu har jag precis vart nere och hämtat en cappuccino i min rosa kopp:) Nu ska jag duscha så, tjingeling<3

Det skulle dock vara kul att prova en ekologisk cappuccino på Urth café i LA:)

En Lyckad Kväll

Kom nästan precis hem från middagen, vi åt jättegod mat på en superb restaurang. Hoppas syrran känner att det var en lyckad födelsedag! På restaurangen åt vi ju så klart middag och så drack vi rosa cosmopolitans och en jättegod rosa jordgubbs-milkshake:) Imorrn är det en lång skoldag igen och det första som väntar är ett nationellt prov i matte! Ush... Jag ska ta bort sminket nu, pussar<3


Love You Gossip Girl!<3

Kom hem från skolan rätt tidigt idag ju och åkte sedan nästan direkt och mötte upp syrran. Vi shoppade lite; jag köpte b la en persikofärgad och tukos sjal, en brun strandväska, ett svart brett diadem med rosett, ett pärlemoskimrande nagelack, ett rosa linne med tryck och ett par mjuka blå- och vitrandiga shorts som jag sett igår i Sofies mode. De randiga shortsen är ju styrda av marinmodet som som tur fortsätter att vara modernt, jag älskar det! Jag kollade nyss på det senaste avsnittet av Gossip Girl, det var grymt bra, herregud jag kände på mig det där om Serena! Aja nu ska jag snart börja fixa mej inför kvällens roligheter:) Vi hörs, love u all<3

De är iallafall kompisar när tv-kamerorna stängs av!

Kändisskvaller

Idag fyller min kära lilla lillasyter 15 år, grattis! Hon fick massa fina presenter och ikväll så ska vi ut och fira hennes födelsedag på en restaurang men innan så ska hon och jag fika lite efter skolan. 

Läste Sofies mode igår, asbra modetips som vanligt! Idag eller imorrn så ska jag försöka hinna kolla på nya GG, hann ju inte igår.

Nu sitter jag och lyssnar på lite musik på min iphone och skriver lite på ett projekt som vi har i skolan. Vi slutar jättetidigt idag som tur är, 12:20:)

Nu iallafall så ska jag förklara överskriften; när jag var på väg till skolan idag så spottade jag faktist en kändis, det är inte västa bigga grejen men min syster fattar, det är lite kul. Jag såg nämligen han som spelar en utav brosorna i Tomten är far till alla barnen, ni vet han som är Gunnar, haha. Han var på väg in till stan.

Jag har börjat fundera på vad jag ska ha på mej på skolavslutningen, kanske en vit sommarklänning som jag köpte i New York på Forever21 eller så köper jag någon annan. Såg massa bra tips på fina klänningar igår i Sofies mode, så jag får leta runt på stan. En annan grej som jag bara måste ha är ju Marc Jacobs nya splash, grapefrukt, men de kommer inte ut i affärerna för än om ett tag...
Igår så köpte jag som sagt nya svarta ballerinaskor med rosett, så nu har jag rätt många nya vår- och sommarskor att gå runt i:)

Nej nu ska jag snart in i klassrummet, c' ya<3

Födelsedag för Ida imorrn

Nu har jag tränat, kollat på Cashmere Maffia och duschat så jag ska snart gå och lägga mej. Jag har dock inte hunnit läsa ut Sofies mode men det får jag göra nu innan jag somnar. Imorrn ska jag upp tidigt eftersom min syster fyller år, hon fyller 15, och jag skriver vad jag köpte till henne imorrn ifall det skulle vara så att hon tittar in här i min blogg innan hon fått sin present! Träningen idag iallafall gick jättebra och på torsdag ska jag träna igen, fast golf, och sen så får ja se hur det blir med träning resten av veckan, ska vell försöka komma ut och springa lite tänkte jag.
Vi har nationellt prov i matte i övermorgon och jag är lite orolig att det ska gå skit, menmen, får försöka plugga lite imorrn innan vi ska ut på restaurang. Nej nu måste jag säga go' natt<3

Träning

Hej alla!

Nu är jag hemma från skolan och sitter och försöker plugga lite. Snart ska jag börja fixa iordning mej inför innebandyn ikväll. Sedan kommer ju Cashmere Maffia och Gossip Girl:) Ska läsa Sofies mode också. Idag har jag köpt ett par svarta ballerinaskor med rosset, behövde verkligen ett par för mina andra svarta gick sönder. Vi hörs kanske senare, puss<3


Lektion

Hejsan, nu har jag precis kommit till skolan och sitter inne i datasalen och har natur. Vi håller på med nåt projekt. Ikväll är det innebandy men innan det i skolan så har jag sångpedagog och lektioner... Nu måste jag jobba lite, vi hörs<3

Lindsay LohanLiLo, som snart ska vara med i Ugly Betty:)

^^

Har precis kollat på tv och har lite ångest inför imorrn. Jag pallar inte med skolan nu när vi har haft ledigt. Det är hur mycket nationella prov och andra prov och projekt som helst nu.
Imorrn på kvällen ska jag på innebandy och på tisdag fyller min syrra år så då ska vi gå ut på kvällen:) Nu ska jag måla naglarna så ni får ha det så bra, vi ses<3

<3

SOL

Hejsan alla!

Idag har jag och Ida vart ute och sprungit på morgonen och sen har vi solat på vår baksida i flera timmar. Vi har öppnat poolen idag och det är så skönt eftersom det är så fint väder:) Just nu lyssnar jag på musik och skriver in lite grejer i min kalender i mobilen. Igår hade vi gäster och jag fick fina presenter. Snart ska vi äta lunchmiddag, e så hungrig, vi hörs sen puss<3

God Natt

Nu har de sista gästerna gått och jag sitter och lyssnar på lite musik. Imorrn ska jag kanske shoppa eller bara chilla. Kanske måste plugga lite också, det är ju back to school nu... Vi hörs imorrn, e astrött eftersom jag var uppe till fyra inatt och vakna vid åtta typ, så puss<3

Hemma

Hejsan, har precis kommit hem från skärgården. Det har vart jättemysigt och vi har eldat varje kväll:)
Nu håller jag på att fixa mej till gästerna kommer, de ska fira min födelsedag:) Vi hörs sen<3

Miranda Kerr i alltid lika snygga kläder!

RSS 2.0